Go Back
+ servings
bønnefritter i ovn med salt
Udskriv
4.75 fra 4 stemmer

Sunde Bønnefritter

Sunde ovnbagte bønnefritter med salt og olivenolie. Fyldt med sunde næringstoffer fra olien samt alt det gode fra bønnerne. Bønnefritterne laves i ovnen og er kalorielette.
Forb. tid5 min
Tilb. tid35 min
Samlet tid40 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tags: bønnefritter, bønnefritter i ovn, bønnefritter med salt, sunde bønnefritter
Portioner: 2 portioner
Kalorier: 189kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Pris: 4 kr.

Køkkenudstyr

Ingredienser

  • 500 g Grønne bønner
  • 2 spsk Olivenolie Skal de være ekstra lækre kan du altid bruge mere olie.
  • 1 tsk Havsalt Tilpas efter din egen smag.

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 graders varmluft.
  • Vend bønnerne i masser af salt og olivenolie. Du kan altid smage dem undervejs og tilføje mere salt, så hellere det end at oversalte.
  • Fordel bønnerne på bageplade med bagepapir. Sørg for at fordele dem godt ud, da de ellers kan blive bløde.
  • Bønnerne bages i ovnen ved 200 grader i 35 minutter. Kig til dem undervejs, så de ikke bliver brændte.

Noter

Kalorierne afhænger meget af hvor meget olie der bruges. Desuden skal du kigge til bønnefritterne undervejs, da de ikke må blive for brændte eller bløde. Her er det meget vigtigt de fordeles godt på bagepladen, så de kan blive sprøde.