Go Back
+ servings
veganske pandekager
Udskriv
3.1 fra 94 stemmer

Veganske Pandekager m. Havremælk

Veganske pandekager med havremælk og olie. Disse pandekager er plantebaserede og derfor uden æg og mælk.
Forb. tid5 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid30 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: gammeldags pandekager, pandekager med havremælk, pandekager uden æg, veganske pandekager
Portioner: 15 pandekager
Kalorier: 126kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 300 g Hvedemel
  • 1 spsk Bagepulver
  • 1 spsk Sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 400 ml Havremælk (Eller anden plantebaseret mælk)
  • 2 spsk Kokosolie Til stegning

Sådan gør du

  • Pisk hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og almindeligt sukker i en skål. Tilføj gerne en lille smule salt. Tilføj hernæst langsomt havremælk og bland det til en jævn masse.
  • Opvarm en pande til medium varme og tilføj olie.
  • Hver pandekage skal bruge 2 spsk pandekagedej, da den hæver. Steg pandekagerne i cirka 2-3 minutter på hver side, eller indtil gyldne.
  • Server dem lune med en håndfuld bær eller sirup.

Noter

Hvis du ikke har en stor pande tager det lidt tid at varme alle pandekagerne. Så det kan være en god ide at sætte dem ind i ovnen ved lav varme, mens du laver resten færdigt.