Go Back
+ servings
paleo brød sandwhichbrød
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Paleo Brød til Sandwich

Den perfekte opskrift på groft Paleo brød til at lave sandwich. Selvom man følger en Paleo LCHF diæt kan man nemlig sagtens nyde et godt sandwichbrød.
Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid40 min
Ret: Brød
Køkken: Amerikansk
Tags: lchf brød, low carb brød, paleo brød, sandwhichbrød
Portioner: 1 brød
Kalorier: 1486kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Køkkenudstyr

Ingredienser

  • 30 g Hørfrø
  • 125 ml Vand
  • 100 g Mandelmel Eller tapioca mel
  • 1,5 spsk Frøskaller af mærket Fiber Husk
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Salt
  • 4 stk Æg
  • 1 spsk Honning
  • 1 spsk Æbleeddike
  • 200 g Mandelsmør

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 215 grader, almindelig ovn.
  • Tilføj hørfrø til vandet og lad dem trække i 15 minutter.
  • Imens blandes de tørre ingredienser til en stor skål. Det er altså frøskaller, mandelmel, bagepulver og salt. Bland det hele godt sammen.
  • Pisk dine æg med en håndmixer eller andet køkkenredskab. Efter æggene er blevet luftige tilføjes hørfrø blandingen, samt honning, mandelsmør, æbleeddike. Pisk det hele yderligere nogle minutter og tilføj slutningsvis til de tørre ingredienser. - Pisk igen.
  • Tilføj dejen til en brødform med bagepapir og bag dejen i 30-35 minutter. Tjek gerne brødet løbende.
  • Lad brødet køle i 15 minutter, før det fjernes fra brødformen.

Noter

Dette super lækre Paleo brød kan spises umiddelbart efter det er færdigt, eller opbevares 2-3 dage. Det smager naturligvis bedst samme dag, men vil stadig udgøre et skønt sandwichbrød dagen efter.