Go Back
+ servings
chokolade frosting
Udskriv
3.88 fra 89 stemmer

Chokolade Frosting

En simpel chokolade frosting som passer helt perfekt til muffins. Den er lavet med kakaopulver og masser smør, hvilket gør den perfekt til at lave chokolade cupcakes.
Forb. tid10 min
Tilb. tid2 min
Samlet tid12 min
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Tags: chokolade frosting, chokolade smørcreme, cream cheese frosting, frosting med chokolade, smørcreme
Portioner: 12 portioner
Kalorier: 428kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 120 g Smør Blødt.
  • 25 g Kakaopulver
  • 225 g Flormelis
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 3-4 spsk Mælk

Sådan gør du

  • Tilføj smør og kakaopulver til en mellemstor skål og bland indtil helt jævnt. Der skal ikke være nogen klumper.
  • Tilføj nu vaniljesukker og flormelis til skålen og bland igen.
  • Hæld langsomt mælken til blandingen indtil du får den rette konsistens.
  • Sæt på køl eller brug med det samme.

Noter

Hvis du syns at din chokolade frosting er blevet en smule tyk, kan du nemt gøre den lidt mere fyldende. Tilføj en smule mælk indtil du får den helt rette konsistens.