Nem opskrift på cookies med hvid chokolade, som bruger simple ingredienser. De er elskede af børn såvel som voksne og kan endda laves af begge.
Forb. tid10min
Tilb. tid10min
Samlet tid20min
Ret: Cookies
Køkken: Amerikansk
Tags: chokolade cookies, cookies, cookies med hvid chokolade
Portioner: 10cookies
Kalorier: 114kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
100gSmørMeget blødt.
100gSukker
200gHvedemel
50gBrun farin
1stkÆg
1tskVaniljesukker
100gHvid chokolade
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180 grader og klargør 2-3 bageplader med bagepapir.
Tilføj smør og sukker til en stor skål. Sørg for at dit smør er blødt inden det tilføjes til skålen, sådan at det nemt kan blandes sammen. (Brug evt. mikroovn)
Pisk sukker og smør sammen med en håndmixer eller ved håndkraft.
Tilføj æg og vaniljesukker mens det piskes.
Til sidst tilføjes hvedemel langsomt til blandingen, og blandes indtil du får en jævn masse.
Hak din hvide chokolade (eller brug chokoladeknapper) og fold det ind i cookie dejen.
Med en spiseske fordeles dejen på bagepladerne med stort mellemrum. De flyder nemlig lidt ud.
Bag cookies i 10 minutter, eller indtil gyldne, ved 180 graders varme. Kig til dem de sidste 2 minutter. De er lidt bløde efter 10 minutter, men de blive hårdere ved afkøling.
Noter
Cookies er generelt nemme at lave og disse er ingen undtagelse. Derfor er det også den oplagte opskrift for dig med børn, da det med sikkerhed vil give en hyggelig eftermiddag at tage børnene med i køkkenet.