Go Back
+ servings
vegansk brownie
Udskriv
3.69 fra 161 stemmer

Vegansk Brownie

Vegansk brownie som er helt uden æg eller mælk. Trods dette er de stadig klæg på den helt rigtige måde og bruger rigeligt med vegansk chokolade.
Forb. tid10 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid35 min
Ret: Brownie
Køkken: Amerikansk
Tags: brownie, brownie uden æg, brownie uden mælk, vegansk brownie
Portioner: 16 brownies
Kalorier: 378kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Køkkenudstyr

Ingredienser

  • 140 g Hvedemel
  • 20 g Kakaopulver
  • 180 g Sukker
  • 80 ml Solsikkeolie Eller lignende.
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 200 g Vegansk chokolade Smeltet.
  • 240 ml Mandelmælk

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader, almindelig ovn - og klargør et fad (cirka 20 cm) med bagepapir eller fedtstof.
  • I en står skål blandes de tørre ingredienser, hvedemel, kakaopulver, sukker og vaniljesukker. Bland det sammen.
  • Tilføj hernæst solsikkeolie, smeltet chokolade og mandelmælk. Bland det hele godt sammen indtil du får en jævn dej.
  • Hæld dejen i fadet og bag i 25-30 minutter. Tjek gerne løbende, ved brug af en kniv eller et træspyd.
  • Lad dine brownies afkøle, eller spis med det samme.

Noter

Jeg foretrækker personligt at lade mine brownies køle helt af, inden de spises. På den måde bliver de nemlig mere faste, da chokoladen får lov til at størkne.