Go Back
+ servings
teriyaki sauce kylling laks
Udskriv
3.48 fra 21 stemmer

Teriyaki Sauce

Teriyaki sauce som passer perfekt til kylling eller laks. Du kan nemt justere tykkelsen på din teriyaki sovs, så den falder i din smag. Det er desuden en nem opskrift på teriyaki sauce, som kan laves indenfor et kvarter.
Forb. tid5 min
Tilb. tid8 min
Samlet tid13 min
Ret: Dressing
Køkken: Japansk
Tags: teriyaki kylling, teriyaki sauce, teriyaki sovs
Portioner: 1 portion
Kalorier: 120kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 290 ml Vand
  • 5 spsk Brun farin
  • 60 ml Sojasovs (Soyasovs)
  • 1-2 spsk Honning
  • 1 fed Hvidløg Presset.
  • 1-2 tsk Ingefær
  • 2 spsk Hvedemel

Sådan gør du

  • Tilføj 230 ml vand, brun farin, honning, presset hvidløg, ingefær og sojasovs til en lille gryde.
  • Opvarm gryden til medium varme.
  • I en anden skål blandes 60 ml vand og hvedemel indtil melet er opløst.
  • Tilføj hvedemel bladningen til din sovs og opvarm indtil du opnår den rette konsistens. Jo længere tid du giver den, jo tykkere bliver den.

Noter

Hvis din teriyaki sauce bliver for tyk, kan du tilføje lidt ekstra vand. Skal den derimod være tykkere, skal den blot have lidt længere. Du kan også tilføje mere af ingredienserne, så sovsen passer til din smag.