Tænd ovnen i almindelig ovn til 180 grader.
Tilføj mel, sukker, rørsukker, bagemel og til til en skål, og rør det hele sammen.
Tilføj bananerne, sojamælk og kokosolie til en blender. Blend indtil du du får en jævn masse, men ikke blend for meget. Det har bananerne ikke godt af.
Tilføj bananmassen til skålen og rør det hele sammen, indtil du får en god tyk dej.
Tilføj dernæst din veganske chokolade til blandingen. Gem endelig nogle til at putte ovenpå banankagen, så den får et flot udsende.
Gør brødpanden klar ved at tilføje bagepapir eller fedtstof. Bagepapir er klart det letteste, da det gør det lettere at få banankagen op igen.
Tilføj dejen til brødpanden
Tilføj resterende veganske chokolade ovenpå dejen.
Bag din banankage i 60 minutter, eller indtil du kan stikke med en kniv og den kommer ren ud.
Tag kagen ud af ovnen, og af brødpanden, og lad den hvile på en rist. Jo længere på bedre efter min smag, men en times tid er også rigeligt.