Go Back
+ servings
frosting med flødeost
Udskriv
5 fra 5 stemmer

Frosting med Flødeost

Cremet frosting med flødeost og vanilje, som passer perfekt til cupcakes. Det er en nem opskrift på smørcreme med flødeost, som kan laves indenfor få minutter, og trylle muffins om til de lækreste cupcakes.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Smørcreme
Køkken: Dansk
Tags: frosting med flødeost, smørcreme med flødeost, vanilje frosting
Portioner: 12 portioner
Kalorier: 154kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 220 g Flødeost
  • 100 g Smør (Stuetemperatur)
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 250 g Flormelis

Sådan gør du

  • I en skål piskes flødeost, smør og vaniljesukker sammen med en håndmixer på medium hastighed.
  • Sæt håndmixeren på lav hastighed og fortsæt med at piske, mens du langsomt tilføjer flormelis. Den skal gerne sies ned i skålen.
  • Fortsæt med at piske indtil du opnår den rette konsistens. Hvis den skal bruges til flotte cupcakes skal den have en fast form.
  • Lad den køle helt af, inden den bruges på kage.

Noter

Jeg vil anbefale at du lader din frosting med flødeost afkøle i nogle timer, da det gør den meget medgørlig.