Hjemmelavet gorgonzola sovs, som er nem at lave og smager fantastisk. Denne ostesovs kan bruges til pasta og kødretter som kylling og oksekød.
Forb. tid5min
Tilb. tid50min
Samlet tid55min
Ret: Sovs
Køkken: Italiensk
Tags: gorgonzola sovs, ostesovs, sauce med gorgonzola, sovs med ost
Portioner: 5portioner
Kalorier: 124kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
¼dlMadlavningsfløde
¼dlPiskefløde
50gFast gorgonzolaSmuldret
2spsk.Parmesan eller granaFriskrevet
½tsksalt
1tskFriskkværnet peber
2spskHakket persille
Sådan gør du
tilsæt madlavningsfløden og piskefløden til en kasserolle. Varm fløden op ved mellem varme til det koger, og kog i cirka 35 minutter, eller indtil det bliver til en tyk sauce.
Sluk for varmen og tag kasserollen væk fra varmen. Tilsæt osten, parmesan og gorgonzola, og pisk. Tilsæt til sidst salt, peber og persille.
Smag til med salt.
Server straks mens den er varm.
Noter
Denne ostesovs kan bruges til flere madretter end man lige forventer. Mange tror den kun kan bruges til pasta, men det lagt fra sandheden!