Go Back
+ servings
Gorgonzola Sovs
Udskriv
4 fra 2 stemmer

Gorgonzola Sovs

Hjemmelavet gorgonzola sovs, som er nem at lave og smager fantastisk. Denne ostesovs kan bruges til pasta og kødretter som kylling og oksekød.
Forb. tid5 min
Tilb. tid50 min
Samlet tid55 min
Ret: Sovs
Køkken: Italiensk
Tags: gorgonzola sovs, ostesovs, sauce med gorgonzola, sovs med ost
Portioner: 5 portioner
Kalorier: 124kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • ¼ dl Madlavningsfløde
  • ¼ dl Piskefløde
  • 50 g Fast gorgonzola Smuldret
  • 2 spsk. Parmesan eller grana Friskrevet
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk Friskkværnet peber
  • 2 spsk Hakket persille

Sådan gør du

  • tilsæt madlavningsfløden og piskefløden til en kasserolle. Varm fløden op ved mellem varme til det koger, og kog i cirka 35 minutter, eller indtil det bliver til en tyk sauce.
  • Sluk for varmen og tag kasserollen væk fra varmen. Tilsæt osten, parmesan og gorgonzola, og pisk. Tilsæt til sidst salt, peber og persille.
  • Smag til med salt.
  • Server straks mens den er varm.

Noter

Denne ostesovs kan bruges til flere madretter end man lige forventer. Mange tror den kun kan bruges til pasta, men det lagt fra sandheden!