Go Back
+ servings
smørcreme til chokoladekage
Udskriv
3.64 fra 58 stemmer

Smørcreme Frosting til Chokoladekage

Smørcreme som kan bruges til chokoladekage, cupcakes og andre kager med chokolade. En lækker smørcreme frosting med chokolade smag.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Ret: glasur
Køkken: Dansk
Tags: chokolade frosting, chokolade smørcreme, smørcreme
Portioner: 12 portioner
Kalorier: 342kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 225 g Smør
  • 50 g Kakaopulver
  • 600 g Flormelis
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 3 spsk Mælk

Sådan gør du

  • Bland smør og kakaopulver sammen i en stor skål.
  • Drys langsomt vaniljesukker og flormelis i blandingen, og bland løbende.
  • Brug mælken til at giv den ønskede konsistens. Den skal være lækker og luftig.

Noter

Du kan bruge denne smørcreme frosting til de fleste kager, muffins og cupcakes. De fleste bruger den til chokoladekage og muffins, men den fungerer også godt, hvis du gerne vil give din vaniljekage lidt ekstra.