Go Back
+ servings
Citron Muffins Med Marcipan Og Mandler
Udskriv
5 fra 1 stemme

Citronmuffins Med Marcipan Og Mandler

Friske citronmuffins som kombinerer den fantastiske smag fra citron, marcipan og mandler. Med knas af mandler, saftigheden fra marcipan og friskheden fra citron.
Forb. tid10 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid35 min
Ret: Dessert, Snack
Køkken: Amerikansk
Tags: birkes, citron, marcipan, muffin
Portioner: 10 muffins
Kalorier: 197kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 store Citroner
  • 100 g Marcipan
  • 160 g Hvedemel
  • 150 g Mandler
  • 2 tsk Bagepulver
  • 60 g Sukker
  • 60 ml Solsikkeolie Eller enhver anden olie.
  • 1 stort Æg
  • 200 ml Fedtfattig Mælk

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Bland hvedemel, mandler, bagepulver, og bland det hele sammen.
  • Hak marcipanen til små stykker, og tilføj den til blandingen. Vær forsigtig at marcipanen ikke klumper sammen.
  • I en anden skål piskes æg, sukker, olie og citronsaft sammen. Tilføj mælken og rør det rundt.
  • Fordel blandingen i 10 muffin papirsforme. Hvis du har lidt mere, eller mindre, kan du altid justere og lave flere eller mindre muffins. Det afhænger af størrelsen på dine papirsforme.
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader, i 22 minutter.
  • Efter de 22 minutter tager du dem ud af ovnen og lader dem afkøle i cirka 5 minutter.

Noter

Disse muffins er fantastisk friske, men samtidig saftige fra marcipanen. Du kan sagtens vente med at spise dem, men de smager best umiddelbart efter bagningen.