Friske citronmuffins som kombinerer den fantastiske smag fra citron, marcipan og mandler. Med knas af mandler, saftigheden fra marcipan og friskheden fra citron.
Forb. tid10min
Tilb. tid25min
Samlet tid35min
Ret: Dessert, Snack
Køkken: Amerikansk
Tags: birkes, citron, marcipan, muffin
Portioner: 10muffins
Kalorier: 197kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
2storeCitroner
100gMarcipan
160gHvedemel
150gMandler
2tskBagepulver
60gSukker
60mlSolsikkeolieEller enhver anden olie.
1stortÆg
200mlFedtfattig Mælk
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland hvedemel, mandler, bagepulver, og bland det hele sammen.
Hak marcipanen til små stykker, og tilføj den til blandingen. Vær forsigtig at marcipanen ikke klumper sammen.
I en anden skål piskes æg, sukker, olie og citronsaft sammen. Tilføj mælken og rør det rundt.
Fordel blandingen i 10 muffin papirsforme. Hvis du har lidt mere, eller mindre, kan du altid justere og lave flere eller mindre muffins. Det afhænger af størrelsen på dine papirsforme.
Bag dem i ovnen ved 200 grader, i 22 minutter.
Efter de 22 minutter tager du dem ud af ovnen og lader dem afkøle i cirka 5 minutter.
Noter
Disse muffins er fantastisk friske, men samtidig saftige fra marcipanen. Du kan sagtens vente med at spise dem, men de smager best umiddelbart efter bagningen.