Go Back
+ servings
fetadip opskrift
Udskriv
5 fra 1 stemme

Fetadip Med Butter Beans & Dild

Frisk fetadip med butter beans, dild citron, og naturligvis fetaost. God dip til grøntsager, brød, chips, og andre snacks.
Forb. tid5 min
Tilb. tid11 min
Samlet tid16 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tags: butter beans, dip, feta, fetadip, fetaost
Portioner: 6 portioner
Kalorier: 178kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 400 g Butter beans fra dåse De behøver ikke nødvendigvis være fra dåse, men ellers skal du selv lade dem stå i blød, og koge inden.
  • 200 g Fetaost
  • 1 spsk Citronsaft
  • 1 fed Hvidløg I hvidløgspresser
  • 3 spsk Hakket dild

Sådan gør du

  • Dræn dine butter beans, og vask dem. Lad dem tørre af.
  • Start med at blende fetaost og bønner, i en foodprocessor. Derefter tilføjer du resten af ingredienserne og blender indtil de får den rette konsistens.
  • Smag til med salt og peber.

Noter

Du kan bruge denne fetadip til alverdens madvarer. Den passer perfekt til grøntsager, brød, og chips. Hvis du gerne vil have smagen mere kraftig kan du lade den trække nogle timer i køleskabet.