Go Back
+ servings
kålsalat med quinoa og citron dressing
Udskriv
5 fra 1 stemme

Kålsalat Med Quinoa og Kylling

Lækker kålsalat med quinoa, vingerette citron dressing, valnødder, kylling, parmesanost og rosiner. Sund og nem opskrift på salat.
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tags: citron, kålsalat, parmesan, quinoa, valnødder, Vinaigrette
Portioner: 4 personer
Kalorier: 247kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

Kålsalat

  • 85 g Tør quinoa
  • 250 ml Vand
  • 2 stk Kyllingfilet Uden skind eller knogler.
  • 1 spsk Olivenolie
  • 0.5 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 300 g Kål Du kan godt bruge mere, alt efter behov.
  • 40 g Valnødder
  • 40 g Rosiner
  • 25 g Parmesanost

Citron Dressing

  • 50 ml Olivenolie
  • 60 ml Citronsaft
  • 2 fed Presset hvidløg
  • 0.5 tsk Salt
  • 0.5 tsk Peber
  • 1 tsk Oregano
  • 1 tsk Honning

Sådan gør du

Kålsalat

  • Varm en pande, eller gryde, til medium varme og tilsæt vand samt quinoa. Lad blandingen simre i 15 minutter indtil quinoaen er blød. -Hvis der er noget vand tilbage hældes dette fra, og quinoa tørres.
  • Mens din quinoa bliver blødgjort kan du begynde på kyllingen. Tilføj en spsk olivenolie til en pande med medium / høj varme. Tilføj salt og peber, og lad derefter kyllingen stege i omkring 8 minutter, eller indtil færdigstegt. -Lad den køle herefter.
  • Skær kyllingen i skiver og tilsæt den til en skål. Her tilføjes også quinoa, valnødder og rosiner.

Citron Dressing

  • Bland alle ingredienserne sammen, til fuldstændig blandet. Her skal du også smage til med slat og peber.
  • Hæld vingerette dressingen udover din salat og drys parmesanost på.