Kålsalat Med Quinoa og Kylling
Lækker kålsalat med quinoa, vingerette citron dressing, valnødder, kylling, parmesanost og rosiner. Sund og nem opskrift på salat.
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tags: citron, kålsalat, parmesan, quinoa, valnødder, Vinaigrette
Portioner: 4 personer
Kalorier: 247kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Kålsalat
- 85 g Tør quinoa
- 250 ml Vand
- 2 stk Kyllingfilet Uden skind eller knogler.
- 1 spsk Olivenolie
- 0.5 tsk Salt
- 1 tsk Peber
- 300 g Kål Du kan godt bruge mere, alt efter behov.
- 40 g Valnødder
- 40 g Rosiner
- 25 g Parmesanost
Citron Dressing
- 50 ml Olivenolie
- 60 ml Citronsaft
- 2 fed Presset hvidløg
- 0.5 tsk Salt
- 0.5 tsk Peber
- 1 tsk Oregano
- 1 tsk Honning
Kålsalat
Varm en pande, eller gryde, til medium varme og tilsæt vand samt quinoa. Lad blandingen simre i 15 minutter indtil quinoaen er blød. -Hvis der er noget vand tilbage hældes dette fra, og quinoa tørres.
Mens din quinoa bliver blødgjort kan du begynde på kyllingen. Tilføj en spsk olivenolie til en pande med medium / høj varme. Tilføj salt og peber, og lad derefter kyllingen stege i omkring 8 minutter, eller indtil færdigstegt. -Lad den køle herefter.
Skær kyllingen i skiver og tilsæt den til en skål. Her tilføjes også quinoa, valnødder og rosiner.
Citron Dressing
Bland alle ingredienserne sammen, til fuldstændig blandet. Her skal du også smage til med slat og peber.
Hæld vingerette dressingen udover din salat og drys parmesanost på.