Tabouleh Salat Med Granatæbler
Tabouleh bulgur salat med granatæbler, agurk, tomat, persille og mynte, med citronsaft og granatæblesirup.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Ret: Salat
Køkken: Middelhavet
Tags: bulgur, granatæbler, kålsalat, tabouleh
Portioner: 4 personer
Kalorier: 179kcal
Forfatter: Gustav Hassert
- 45 g Bulgur
- 1/2 stk Agurk
- 1 stk Tomater
- 45 g Persille En god håndfuld.
- 20 g Mynte
- 3 spsk Olivenolie
- 2 spsk Citronsaft
- 1 spsk Granatæblesirup
- 1/2 stk Granatæble Uden skal.
Kog bulguren blød, ved at følge instrukserne på pakken - husk at skylle. Lad dem afkøle.
Skær dine ingredienser i små firkanter og bland det hele sammen med dine færdige bulgur.
Hæld din granatæblesirup, citronsaft og olivenolie udover. Blandet hele sammen nænsomt, og drys herefter granatæble på salaten.
Server med det samme, eller lad det stå natten over.