Go Back
+ servings
blåbærmuffins fyldt med blåbær
Udskriv
5 fra 1 stemme

Nemme Blåbærmuffins

Nemme Blåbærmuffins med masser smag af blåbær. De kan laves med både frosne og friske blåbær og er tilmed et sundt alternativ.
Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Tags: blåbær, blåbærmuffin, muffin
Portioner: 12 muffins
Kalorier: 234kcal

Ingredienser

  • 100 g Smør
  • 140 g Flormelis
  • 2 stk Æg store
  • 140 g Yoghurt Naturlig
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 2 spsk Mælk
  • 250 g Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Natron
  • 125 g Blåbær Frosne eller friske

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader og klargør 12 papirsforme.
  • Pisk smør og flormelis sammen indtil luftigt. Tilføj æggene og pisk sammen i et minut, og herefter tilføjes yoghurt og mælk. Det hele blandes.
  • I en anden skål blandes hvedemel, bagepulver, natron og vaniljesukker, samt en knivspids salt. Herefter hældes det hele i de våde ingredienser.
  • Til sidst røres blåbær i blandingen, nænsomt. -Og hele blandingen tilføjes til dine 12 papirsforme.
  • Bag dine blåbærmuffins i 5 minutter på 200 grader, hvorefter ovnen sættes ned til 180 grader. Herefter bages de videre i 15-18 minutter - eller indtil gyldne.
  • Nu skal dine blåbærmuffins blot køle i 10 minutter, og så skal der spises!

Noter

Du behøver ikke spise dine blåbærmuffins med det samme. Hvis du opbevarer dem i køleskabet kan de holde i 3-4 dage, hvis ikke mere. Blåbærene gør dem dejligt svampede, og det betyder også de ikke bliver så hurtigt tørre som andre muffins.