Go Back
+ servings
Italiensk Tomatsuppe opskrift
Udskriv
2.37 fra 30 stemmer

Italiensk Tomatsuppe - Med Fløde

Fyldig Italiensk tomatsuppe med fløde og smør. Desuden er den nem at lave, og kan spises både kold og varm.
Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Ret: Suppe
Køkken: Italiensk
Tags: græskarsuppe, italiensk tomatsuppe, soltørrede tomater, tomatsuppe, tomatsuppe med fløde
Portioner: 4 portioner
Kalorier: 240kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 1-2 spsk Smør
  • 1 spsk Olivenolie
  • 2 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 dl Piskefløde
  • 1 stk Grøntsagsbouillonterning
  • 1 stk Tørret rosmarin
  • 1 tsk Tørret Oregano
  • 2 dåser Hakkede tomater

Sådan gør du

  • Hak løg, samt hvidløg.
  • Varm en gryde og tilsæt olie og smør. Her svitses løg og hvidløg.
  • Tilsæt hakkede tomater, piskefløde, bouillon, rosmarin, og oregano.
  • Brug dåsen fra de hakkede tomater. Fyld denne op med vand, og tilsæt det til gryden. Lad derefter suppen simre i 20 minutter.
  • Blend suppen med en stavblender og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.

Video

Noter

Vidste du at man også kan spise tomatsuppe kold? Det kan man også med denne tomatsuppe, og det kan klart anbefales!