Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
2.37
fra
30
stemmer
Italiensk Tomatsuppe - Med Fløde
Fyldig Italiensk tomatsuppe med fløde og smør. Desuden er den nem at lave, og kan spises både kold og varm.
Forb. tid
5
min
Tilb. tid
20
min
Samlet tid
25
min
Ret:
Suppe
Køkken:
Italiensk
Tags:
græskarsuppe, italiensk tomatsuppe, soltørrede tomater, tomatsuppe, tomatsuppe med fløde
Portioner:
4
portioner
Kalorier:
240
kcal
Forfatter:
Gustav Hassert
Ingredienser
1-2
spsk
Smør
1
spsk
Olivenolie
2
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
1
dl
Piskefløde
1
stk
Grøntsagsbouillonterning
1
stk
Tørret rosmarin
1
tsk
Tørret Oregano
2
dåser
Hakkede tomater
Sådan gør du
Hak løg, samt hvidløg.
Varm en gryde og tilsæt olie og smør. Her svitses løg og hvidløg.
Tilsæt hakkede tomater, piskefløde, bouillon, rosmarin, og oregano.
Brug dåsen fra de hakkede tomater. Fyld denne op med vand, og tilsæt det til gryden. Lad derefter suppen simre i 20 minutter.
Blend suppen med en stavblender og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.
Video
Noter
Vidste du at man også kan spise tomatsuppe kold? Det kan man også med denne tomatsuppe, og det kan klart anbefales!