Go Back
+ servings
kanelmuffins
Udskriv
5 fra 1 stemme

Kanelmuffins

Kanelmuffins med den simple smag af kanel. Det er en meget simpel opskrift på kanelmuffins og kan derfor laves på under 30 minutter.
Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Tags: kanelkage, kanelmuffins, nemme muffins
Portioner: 14 muffins
Kalorier: 352kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 tsk Kanel
  • 250 g Sukker
  • 120 ml Mælk
  • 2 stk Æg
  • 150 g Smør
  • 200 g Hvedemel
  • 1-2 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Salt
  • 1/2 tsk Muskatnød

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader, almindelig ovn, og klargør 14-5 papirsforme til muffins.
  • I en stor skål tilføjes mel, bagepulver, salt og muskatnød. Det hele blandes sammen.
  • I en anden skål piskes dine æg, hvorefter sukker, smør og kanel blandes grundigt.
  • Hæld nu de våde ingredienser til de tørre og pisk til du får en jævn masse.
  • Til sidst hældes muffin dejen i dine papirsforme, og de placeres i en varm ovn. Bag dem i 20 minutter, eller indtil gyldne. Brug en pind til at teste om de er færdige.
  • Efter 20 minutter tages de ud af ovnen og er klar til spisning.

Video

Noter

Disse muffins kan spises umiddelbart efter bagningen. De behøver ikke at køle, og kan endda spises kolde såvel som varme. Gem dem i køleskabet 2-4 dage, hvis du ikke får dem spist .