Go Back
+ servings
kokosglasur
Udskriv
5 fra 1 stemme

Kokosglasur

Kokosglasur som man kender fra drømmekage. En klassisk opskrift på kokosglasur som har rigeligt med kokos, og kan bruges på mange forskellige kager.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: glasur
Køkken: Dansk
Tags: glasur med kokos, glasur til drømmekage, kokosglasur
Portioner: 1 kage
Kalorier: 1954kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Køkkenudstyr

Ingredienser

  • 125 g Smør
  • 250 g Brun farin
  • 100 g Kokosmel
  • 1 spsk Mørk sirup
  • 1/2 dl Mælk

Sådan gør du

  • Tilsæt smør, mælk, sirup og brun farin i en gryde, og varm det langsomt op indtil smeltet.
  • Tilsæt kokosmel og lad hele småsimre, men sørg for det ikke brænder på.
  • Herefter kan kokosglasuren bruges på kager og andet bagværk.

Noter

Når man laver en drømmekage kommer man normalt kokosglasuren med ind i ovnen i omkring 10 minutter. Det tillader kokosglasuren at få en lækker konsistens, smag og lader det samtidig smelte ned i kagen. Alt efter hvilken kage du skal bruge din kokosglasur til, kan dette anbefales.