Go Back
+ servings
dressing til tunmousse
Udskriv
3.25 fra 8 stemmer

Dressing til Tunmousse

Den perfekte dressing til tunmousse som er lavet med godt af dild og frisk citronsaft. Den kan naturligvis også bruges til andre fisk og skaldyr.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Tags: dild dressing, dressing, dressing med dild, dressing til fisk, dressing til tunmousse, tunmousse
Portioner: 2 personer
Kalorier: 158kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 3 dl Creme fraiche
  • 3 spsk Dild Hakket fint
  • 3 tsk Citronsaft
  • 1 drys Salt
  • 1 drys Peber

Sådan gør du

  • Creme fraiche og dild blandes hvorefter der smages til med de resterende ingredienser. Smag den godt til når du tilføjer citronsaft, salt og peber.
  • Det er bedst hvis du lader dressingen trække, men det er ikke en nødvendighed.

Noter

Som med enhver anden dressing har det sin fordel at lave den i forvejen. Det er dog ikke nødvendigt men er ikke desto mindre en god ide, hvis tiden tillader.