Dressing til Tunmousse | Med Frisk Dild og Citron

Hvis du leder efter den perfekte dressing til tunmousse er du kommet til det rette sted. Denne dressing indeholder nemlig alt hvad man skal bruge til tunmousse. Den har godt med creme fraiche, citron og ikke mindst dild. Det er en utrolig lækker ingrediens som vi ganske simpelt ikke bruger nok.

Særligt til fisk og skaldyr er dild godt, men kan naturligvis også bruges til dip. Jeg har faktisk nogle lækre dip opskrifter her på siden hvoraf du også kan finde nogle med dild. Hvad end du vælger at bruge dressingen til, er det altså lige hvad du skal bruge, hvis du mangler en dressing til tunmousse.

Dild Dressing Til Skaldyr

Denne opskrift er på en dressing til tunmousse og er baseret på creme fraiche, dild og citron. Således er det altså en god opskrift meget fisk og skaldyr. Ligesom med min hummer dressing bruger den nemlig godt med syrlighed, hvilket er perfekt til fisk.

Samtidig bruger den også creme fraiche hvilket giver den en lidt mere fed smag, hvilket altså betyder den er langt fra en olie-eddike dressing. Denne type dressing kan ikke anbefales til tunmousse, da det fungerer bedst med en form for creme fraiche dressing.

Således er det altså en dressing som kan bruges til lidt af hvert. Hvis du har noget til overs er det endda muligt at bruge resterne som dip. Det fungerer nemlig meget som en dild dip, hvilket er perfekt til chips. Undgå madspild og brug gerne alt dressingen. Her kan dip være en god ide, hvis du har noget i overskud.

dressing til tunmousse
Udskriv
5 fra 1 stemme

Dressing til Tunmousse

Den perfekte dressing til tunmousse som er lavet med godt af dild og frisk citronsaft. Den kan naturligvis også bruges til andre fisk og skaldyr.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Tags: dild dressing, dressing, dressing med dild, dressing til fisk, dressing til tunmousse, tunmousse
Portioner: 2 personer
Kalorier: 158kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 3 dl Creme fraiche
  • 3 spsk Dild Hakket fint
  • 3 tsk Citronsaft
  • 1 drys Salt
  • 1 drys Peber

Sådan gør du

  • Creme fraiche og dild blandes hvorefter der smages til med de resterende ingredienser. Smag den godt til når du tilføjer citronsaft, salt og peber.
  • Det er bedst hvis du lader dressingen trække, men det er ikke en nødvendighed.

Noter

Som med enhver anden dressing har det sin fordel at lave den i forvejen. Det er dog ikke nødvendigt men er ikke desto mindre en god ide, hvis tiden tillader.

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering