dressing til hummer opskrift

Dressing Til Hummer Med Dild & Citron Opskrift

Når man skal lave en rigtig lækker dressing til sin hummer er det vigtigt man ikke lader den overtage smagen. Hummer er en relativ dyr ingrediens i madlavningen, hvilket betyder, man gerne skal have det meste ud af smagen.

Her på Altmad mener vi at ingredienserne skal snakke for sig selv. Det er særligt tilfældet med noget så lækkert som hummer. Derfor er denne opskrift på dressing til hummer lavet så simpelt som muligt.

Den er lavet med simple ingredienserne, olie, dild, citron, og lidt peber. På den måde beholder du alt smagen fra hummeren, men giver den lige det sidste. Så hvis du har fået en flot hummer på krogen, eller købt den, er det den oplagte opskrift.

Hvad Kan Den Bruges Til?

Denne dressing egner sig særligt godt til hummer, men kan også bruges til andre skaldyr. Den er eksempelvis også fin til retter med krebs, rejer, eller krabbe. Det skyldes nemlig at smagen er relativ ens, og dressing giver den samme effekt.

Dog findes der også et utal af andre dressinger til skaldyr, som du kan tage et kig på.

Det skal siges at denne dressing ikke egner sig til salater, eller snacks. Her vil henholdsvis en balsamico dressing eller Holiday dip gøre sig bedre. Hvis du skal have nogle lækre snacks inden hummeren anbefaler jeg at tage et kig på denne peanutbutter dressing, som gør sig godt til gulerod, eller arguke-sticks.

Dilddressing Til Hummer

Der findes mange typer dilddressing man kan bruge til hummer. De kan endda købes i de fleste online supermarkeder til små priser. Dog er vi altså ikke specielt begejstrede for de købte og anbefaler derfor du bruger denne hummer dressing opskrift.

De købte har nemlig en tendens til at overtage smagen fuldstændig, og det er jo meget ærgerligt når man har med hummer at gøre. Så hvis du gerne vil gøre noget ud af måltidet, og har købt en dyr hummer, skal du ikke købe en af disse.

Lav derimod en dressing som denne der ikke overtager smagen, men derimod får hummer smagen til at blive mere fremtrædende. Dog skal det siges du sagtens kan købe fine hummerdressinger, i diverse specielbutikker.

dressing til hummer opskrift
Udskriv
5 fra 1 stemme

Dild Og Citron Hummer Dressing

Frisk hummer dressing med dild og citron, som får smagen frem i hummeren. Den kan også bruges til en lækker hummersalat, hel hummer, eller bare hummerhaler.
Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Tags: citron, dild, dressing, hummer
Portioner: 4 portioner
Kalorier: 240kcal

Ingredienser

  • 125 ml Olivenolie
  • 50 ml Citronsaft
  • 2 spsk Frisk dild
  • 2 spsk Citronskal
  • 1 knivspids Peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne i en skål.
  • Lad dem trække en halv times tid, eller natten over.
  • Hæld udover din hummer.

Video

Noter

Du kan lade dressing stå natten over for ekstra smag, men hvis du ikke vil have din dild skal blive for blød, kan du også tilsætte en smule og resten efter den har trukket.

1 kommentar til “Dressing Til Hummer Med Dild & Citron Opskrift”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen