Om Altmad

Altmad er en online kogebog sprængfyldt med alverdens retter. Du finder blandt andet lækre desserter, men også sundt hverdagsmad. Formålet er at skabe den ultimative ressource til at finde opskrifter på alt slags mad. Sådan at du ikke behøver at lede i timevis efter lige præcis den opskrift du ønsker at lave.

Vores team af skribenter er alle rigtige madøre, som er åbne for at prøve alle slags madretter, og gøre dem tilgængelige for dig. Dertil er der også muligt at få dine egne retter offentliggjort her på siden.

Del Dine Opskrifter

Her på siden ønsker vi at dække så mange opskrifter som muligt, om det så er sunde veganske retter, eller en lækker dessert. Hvis du har en familieopskrift, som du gerne vil dele med resten af Danmark har du muligheden her.

Alt du skal gøre er at lave en detaljeret beskrivelse af fremgangsmåden, og ingredienserne. Dertil skal der også være mindst et billede, så dine læsere kan se hvordan det færdige resultat skal være. -Vi glæder os til at se dine fantastiske opskrifter.

Spørgsmål?

Skulle du have nogen spørgsmål til Altmad kan det gøres igennem mailen hej@altmad.dk. Her kan du få svar på alle de spørgsmål du skulle have. Det kan være du har et spørgsmål til en opskrift, eller ønsker at udgive din egen.

Vi ønsker at Altmad skal være et fællesskab for madmadentusiaster, og er derfor meget velkomne overfor alle opskrifter. De behøver hverken at være specielt avancerede, eller gastronomiske, men en god beskrivelse og billede er naturligvis nødvendigt.

Hvem Er Altmad

Vi er nogle madglade skribenter fra København, som elsker at blogge, og i særlig grad om mad. Vi finder meget af vores erfaring fra fritidsmadlavning, og er altså ikke professionelle. Derfor kan vi tilbyde madretter, som alle kan være med til.

Mit navn er Gustav, og det er mig som har bloggen. Jeg får tips og tricks fra andre ligesom mig, som elsker mad og at lave opskrifter. Alle opskrifterne er derfor ikke opfundet, eller nødvendigvis skrevet af mig. Vi er nemlig et lille team, som alle sammen deler vores favorit madretter.

Jeg har stor erfaring med at blogge, og driver til dagligt en række blogs. Flere af disse omhandler mad, men de fleste er internationale, altså på engelsk.

Se også min svenske madblog SwedEats.

Altmad legatet

Hos Altmad har vi valgt at tilbyde et legat, som er tiltænkt unge og studerende der ønsker en karriere indenfor madlavning. Læs mere om Altmad legatet her.


Samarbejde Og Markedsføring

På Altmad er vi altid interesserede i samarbejde. Hvis du er en mad-blogger og gerne vil indgå et samarbejde kan vi med sikkerhed finde ud af noget. Det kan være du har lavet en helt fantastisk ny opskrift, du gerne vil dele. Eller måske at du gerne vil dele en opskrift fra denne side. Vi er åbne for de fleste forespørgsler, såfremt det gavner begge parter.

Samtidig er vi åbne overfor omtale af produkter og brands, hvis det har relevans. Ikke alle brands og produkter har samme værdi for vores læsere, og det vil derfor blive vurderet individuelt. Så skriv en besked på hej@altmad.dk, og lad os finde ud af noget.


Vi Støtter

Scroll til toppen