gorillas rabatkode

Gorillas Rabatkode 🎁 100 DKK Rabat med: GH670220

Hvis du gerne vil spare penge på dagligvare, så skal du tage et kig på denne Gorillas rabatkode. Med koden får du nemlig hele 100 kr. i rabat ved dit første køb. Den eneste ulempe er at du skal bo i København, da servicen ikke er specielt udbredt i Danmark endnu.

Brug rabatkoden: GH670220

Herunder kan du læse lidt om min oplevelse med Gorillas, som jeg allerede har brugt flere gange. Den hurtige levering og de billige priser gør appen til det oplagte valg, når man gerne vil have leveret dagligvarer.

Min levering med Gorillas

Som tidligere nævnt er Gorillas et online supermarked, hvor varerne leveres på kun 10 minutter. Det virker måske utroligt, og da jeg første gang så reklamen tænkte jeg præcis det samme.

Siden jeg blev tilbudt en god Gorillas rabatkode på dengang 100 kr., blev jeg enig med mig selv om at prøve servicen. Dog med den bagtanke, at de umuligt kunne levere så mange varer på kun 10 minutter. Særligt fordi det tog mig længere end 10 minutter alene at udvælge mine produkter.

Men så skete det. Blot 10 minutter efter min bestilling blev foretaget, ringede det på døren – og ganske rigtigt, så var det et Gorillas bud, som havde mine varer.

Jeg har altså ikke en finger at sætte på Gorillas i henhold til selve leveringen, men hvad med prisen?

Gorillas priser på varer og levering

Endnu en ting som overraskede mig meget, efter at have downloaded appen, var de lave priser. Det er selvfølgelig en smule dyrere end de produkter du finder i Netto og Fakta, men ikke specielt meget.

Man kan fx vælge at købe en pakke kylling til under 30 kroner eller bananer til kun 2 kroner. Priserne er altså meget lignende normalpriserne i billige supermarkeder.

Nogle af produkterne virker lidt dyre, men ved nærmere eftertanke skyldes det mest af alt at jeg normalt køber selvsamme produkter på tilbud. Gorillas har ikke tilbud, men med rabatkoden kunne jeg altså spare mange flere penge, end ved at gå hele vejen til netto.

Selv leveringen er billig. Lige meget hvor mange produkter man køber, kan man forvente en leveringspris på kun 29 kroner. Det er billigere end de fleste Wolt leveringer!

Hvor leverer Gorillas til?

Det er langt fra alle steder i landet, at man kan bruge Gorillas. Ikke overraskende, da det må kræve utroligt mange leveringssteder rundt omkring, for at kunne levere mad på kun 10 minutter.

Men du er selvfølgelig interesseret i at vide, om du kan bruge Gorillas. Hvis du bor på Østerbro, Amager Øst eller indre København, så har du heldet med dig.

Østerbro

Indre København

Amager Øst

Som du kan se, er der faktisk allerede mange steder i København hvor man kan bruge Gorillas. Så hvis du bor inden for dette område, er det bare om at få brugt din rabatkode og spare hele 100 kr.

Sådan bruges din Gorillas rabat

Herunder kan du se præcis hvordan du bruger din rabat.

  1. Download Gorillas appen.
  2. Indtast dine oplysninger og opret profilen.
  3. Klik nederst i højre hjørne på profilikonet og vælg “Kuponer”
  4. Indtast koden: GH670220 og tryk anvend.
  5. Vælg dine produkter, tryk på indkøbskurven og gå til Kassen.
  6. Din rabat fratrækkes automatisk ved kassen og kan ses under “Til Gode”.
  7. Tryk bestil og modtag din levering inden for 10 minutter!

Jeg håber at du kunne bruge min rabatkode og oplevelse med Gorillas til noget. Det er helt klart en service jeg kan anbefale, og det tror jeg du vil blive enig i.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen