kager til kaffen

Kager til Kaffen | 9 Opskrifter på Nem Kage til Kaffe

Her finder du nogle lækre kager til kaffen, som tilmed er nemme at lave. Der er rigtig mange forskellige kager, som gør sig godt til kaffe. Her er særligt småkager, chokoladekager, kanelkager og banankager nogle gode bud. Om det så er hjemmebagt kage til aftenkaffen eller morgenbordet, så gør en kage bare oplevelsen bedre.

De opskrifter du finder her på siden er nogle gode bud, hvis du får gæster eller er mange i familien. Det er nemlig nogle gode store portioner, som betyder at der vil være kage til mange. Hvis du har brug for at lave mere, kan du også vælge at forøge portionen eller blot lave flere.

Jeg kan klart anbefale at lave flere forskellige, så der er noget for alle.

Banankage med Chokoladestykker
Svampet banankage med chokoladestykker, som har en lækker smag af banan. Kagen bruger masser banan, smør og naturligvis mørk chokolade.
Gå til Opskrift
banankage med chokoladestykker
Kanelkage Med Kærnemælk
Svampet kanelkage med kærnemælk og fyldig kaffeglasur, som er baseret på simple ingredienser og nem at lave. Den er uden æg og er en skøn kaffekage.
Gå til Opskrift
kanelkage med kærnemælk
Hurtig Chokoladekage
Hvis du har en mikroovn og skal bruge en hurtig chokoladekage er dette den perfekte opskrift. Din chokoladekage vil være klar indenfor 5 minutter.
Gå til Opskrift
hurtig chokoladekage
Finsk Brød
Finsk brød er en skøn dessert eller mellemsnack. Trods navnet er det altså en slags småkage, og her finder du en nem opskrift på netop finsk brød.
Gå til Opskrift
finsk brød
Småkager uden Æg (Vaniljekranse)
Opskrift på nemme småkager uden æg, der er perfekt som en julesmåkage. Det handler nemlig om den berømte vaniljekrans. Denne er altså en opskrift på vaniljekranse uden æg, som stadig smager helt som du kender dem.
Gå til Opskrift
småkager uden æg - vaniljekranse
Klassisk Cheesecake Uden Husblas
Klassisk no-bake cheesecake uden husblas, med et hint af citron. Den skal ikke bages, men det tager nogle timer før den er klar, da den skal køle.
Gå til Opskrift
Cheesecake Uden Husblas
Chokoladekage med Appelsin
Den perfekte chokoladekage med appelsin og mørk chokolade. Den har en kraftfuld smag af mørk chokolade kombineret med en syrligheden fra appelsin, hvilket er perfekt.
Gå til Opskrift
chokoladekage med appelsin
Muffins Med Chokoladestykker – Uden Æg
Hvis du ikke spiser æg, eller tilfældigvis er løbet tør, er denne opskrift perfekt til dig. Nemme muffins med chokoladestykker, uden æg, som selv børn kan lave.
Gå til Opskrift
muffins med chokoladestykker
Chokolade Scones
Lækre engelske chokolade scones med yoghurt og mælk, blandt andet. Nemme scones som er fyldt med chokolade.
Gå til Opskrift
chokolade scones opskrift

Kager der er lette at lave med børn

Disse opskrifter på kage til kaffen er perfekte, hvis du også gerne vil have børnene med i køkkenet. Hvis man skal lave en hjemmebagt søndagskage eller kage til børnefødselsdagen, er det altid en god ide at inddrage børnene i bagningen. Det er sjov oplevelse for dem, og lærer dem samtidig noget nyt.

Gode kageopskrifter

Hvis du ikke finder den perfekte kage for dig på denne liste, så er der heldigvis masser af gode kageopskrifter her på Altmad. Du finder også et væld af opskrifter, som er særligt tilegnet hvis du mangler en ingrediens. Det kan være at du er så uheldig ikke at have æg eller mælk i køkkenet.

Det sker for os alle, og hvis det er sket for dig, har jeg heldigvis lavet en række opskrifter, hvor ingredienser substitueres for andre lignende, som oftest findes i danske køkkener.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen