online supermarkeder

Online Supermarkeder i Danmark | De 6 Bedste

Online supermarkeder er en nem og billig løsning til dig som har en travl hverdag. Det er ikke overraskende så mange danskere er begyndt at benytte sig af denne løsning. Ikke kun er det nemt, men der er faktisk rigtig mange penge at spare.

Handler man i de store online supermarkeder finder man et stort udvalg, samt gode leveringstider og priser. Mange leverer nemlig din bestilling indenfor samme dag, mens næsten alle kan gøre det under 2 hverdage. Desuden er det muligt at opnå gratis fragt, selv ved mindre køb.

Dertil giver det et utroligt stort overblik at handle i online supermarkeder. På den måde lader man sig ikke narre, og køber derfor kun sine dagligvarer til den bedste pris. Alt sammen mens man sidder derhjemme, på arbejdet, eller noget helt tredje.


Online Supermarkeder I Danmark

Online SupermarkederBesøg
GorillasRabatkode 111 kr: GH670220
NemligBesøg
RetNemtBesøg
OsumaBesøg
AarstiderneBesøg
Coop MadBesøg
ØkovejenBesøg

I Danmark har vi faktisk masser af online supermarkeder, som kan være med til at gøre din hverdage lettere. Du kan købe fra butikker som er udelukkende online og andre som leverer dagligvarer fra dit lokale supermarked til hoveddøren. Udvalget af online supermarkeder er stort, så lad os tage et kig på dem og deres forskellige fordele.


Gorillas

gorillas online supermarked

Gorillas er en ny app til levering af dagligvarer. I modsætning til andre online supermarkeder, så har Gorillas en utrolig hurtig leveringstid. Faktisk kan de levere dine dagligvarer på kun 10 minutter, hvilket lyder for godt til at være sandt, men den er god nok.

Download appen og brug følgende rabatkode for at få 111 kr. rabat ved første køb:

Rabatkode: GH670220

Jeg har efterhånden brugt denne app mange gange, og det har ganske rigtigt været 8-12 minutter hver gang. Så hvis du gerne vil have dagligvarer leveret hurtigt, så er dette supermarkedet for dig. Desuden koster fragten kun 29 kr., og produkterne er super fornuftigt prissat.

Man skulle tro, at priserne var høre, siden leveringen er så hurtig. Det er imidlertid ikke tilfældet, da du kan købe alt fra frugt og grønt til cola og alkohol til helt normale priser. Med en gorillas rabatkode kan du tilmed spare hele 111 kr. på første køb, hvilket jeg aldrig har set hos et online supermarked.

Den eneste ulempe ved appen er at du skal bo i København. Læs mere om leveringstider og din Gorillas rabatkode her, eller download appen og brug den ovenstående kode.


Nemlig

online supermarked nemlig

Når det kommer til online supermarkeder i Danmark er der et de fleste kender, hvilket er Nemlig. Her finder du det største udvalg af madvarer som leveres dagligt til hoveddøren. Det er endda muligt at vælge abonnementordninger, eller bare bestille en smule ad gangen.

I modsætning til mange andre online supermarkeder kan du altså bestille så lidt du vil, men alligevel få dine varer leveret direkte til hoveddøren. Desuden kan du endda forvente en utrolig lav leveringspris på kun 9 kroner. Så bliver det altså ikke billigere.

Selvom leveringen er lav kan du stadig forvente at modtage din bestilling på meget kort tid. Nemlig er så stort at der leveres dagligvarer dagligt og konstant. Derfor vil du nogengange opleve at du modtager varerne samme dag, som du bestilte.

Så du får en fantastisk service og et stort udvalg til nogle lave priser. Derfor er Nemlig klart det online supermarked som vi anbefaler. Desuden forhandler de også måltidskasser, men til det formål er der mere spændende valgmuligheder, som Aarstiderne.

NemligFordele
Leveringstid0-1 hverdage
LeveringsprisAltid kun 9 kr.
PrisniveauNormalt
Ekstra fordeleEnormt udvalg

RetNemt

online måltidskasser retnemt

RetNemt laver måltidskasser af høj kvalitet men til små penge. Filosofien bag er nemlig at man skal kunne købe et nemt måltid til hverdagen, men til gode priser. Hvis du tager et kig på deres hjemmeside vil du se at der er utroligt mange forskellige måltidskasser.

Det betyder at der tilbydes et stort udvalg som endda ændres ugentligt, hvis ikke dagligt i nogle tilfælde. Derfor kan du altså med sikkerhed finde noget som falder i din smag, og desuden få noget varieret kost.

Det er de færreste som køber måltidskasser dagligt, men deres store udvalg gør det faktisk muligt. Men hvis du er ligesom de fleste andre og bare gerne vil have en lækker måltidskasse et par gange ugentligt er det også en skøn service.

Siden er nemlig sprængfyldt med sunde og ofte anderledes madretter. Samtidig finder du også de helt klassiske, men når du køber måltidskasser fra RetNemt kan du forvente en følelse som var du på din favorit restaurant hver dag.

RetNemtFordele
Leveringstid1-3 Dage
LeveringsprisFri fragt over 650 kr.
PrisniveauGode priser på måltidskasser
Ekstra fordele10% rabat på 2 første leveringer

Osuma

osuma online supermarked

Osuma er en af de mest velkendte online supermarkeder, men det er faktisk lidt anderledes fra de andre. Det er nemlig nærmere en leveringsservice, som sender varer fra det nærmeste supermarked hjem til dig. Det er også grunden til de kalder sig selv et lokalt online supermarked.

Du tænker måske hvad det betyder for dig, men det er faktisk kun en god ting. Dine varer bliver leveret direkte fra dit lokale supermarked, hvilket forsikrer en lav leveringstid og desuden skal dine varer ikke på nogen lang rejse. Dertil støtter man også de lokale supermarkeder, hvilket kun er en god ting!

Der er mange fordele ved dette supermarked, men leveringen er ikke den bedste. De leverer dine dagligvarer dagen efter, hvilket også er ganske fint, men prisen er også dyrere end de andre muligheder. Køber du for under 400 kr. koster leveringen hele 99 kr., over 400 kr. koster den 49 kr. – og først ved køb over 1200 kr. opnår du fri fragt.

Desuden pålægges der et gebyr på 20 kr. hvis du vil have leveret samme dag. Lige netop dette punkt er egentlig meget fint, særligt hvis du alligevel har købt for 1200 kr.

OsumaFordele
Leveringstid0-2 Dage
Leveringspris99 kr., fri fragt over 1200 kr.
PrisniveauMeget lavt
Ekstra fordeleMulighed for levering samme dag

Aarstiderne

Aarstiderne er både et online supermarked og forhandler af måltidskasser. De er Danmarks bedste løsning på måltidskasser, af mange årsager. De sender dagligt måltidskasser til hele landet hvilket betyder de altid har nye opskrifter klar til at friste alles smag.

Desuden tillader det at Aarstiderne kan lave meget store portioner, og derfor får du en utrolig lav pris.

Du kan vælge mellem mange forskellige måltider, som de kalder en kuvert. Her kan du vælge mellem madretter som vegetarkassen, slankekassen og børnefamilien. Det er blot nogle eksempler men illustrerer meget fint, hvor stort deres udvalg er.

Ja, det alt sammen meget fint, men hvad med prisen? Prisen er blandt Danmarks laveste på måltidskasser og kan købes helt ned til 45 kr. per kuvert. Nogle gange kan de endda købes billigere, men det er et meget normalt prisniveau.

Derved kan mange faktisk spare penge ved at købe måltidskasser. Man får nemlig alt man skal bruge i de nødvendige portioner. Det sænker prisen og nedsætter spild, hvilket også er en af Aarstidernes mærkesager. Det er nemlig et miljøvenligt brand, hvor alle fødevarerne er 100% økologiske, altid.

Indholdet af kassen kan være alt fra en Italiensk tomatsuppe til en quinoa salat.

AarstiderneFordele
Leveringstid1-2 Dage
Fri fragt over30 kr. – Gratis
PrisniveauMeget lav
Ekstra fordeleAltid 100% økologisk

Coop Mad

coop mad online supermarked

Du kender med sikkerhed allerede Coop Mad. Det er dem som står bag de supermarkeder du finder rundt omkring i landet, som Super Brugsen, Fakta, Irma og Kvickly. Selvom disse butikker i flere tilfælde har hjemmesider er det ikke muligt at få leveret. Du kan bestille og hente dine dagligvarer i forretning.

Hvis du gerne vil købe dine dagligvarer online skal du i stedet bruge Coop Mad. Her finder du Danmarks måske største udvalg af alt indenfor mad og lignende. Du finder produkter fra alle de førnævnte supermarkeder, og til nogle meget lave priser.

Hvis man handler på Coop Mad giver det rigtig god mening at være medlem. Med deres medlemsprogram kan du nemlig opnå utroligt store besparelser på dagligvarer. Desuden er det også meget lettere at finde gode tilbud på online supermarkeder. Her har du nemlig muligheden for at kigge tusindvis af produkter igennem.

Dertil er leveringsprisen endda også yderst lav på helt ned til 14 kroner, og gratis ved køb over 1000 kroner. Det er derfor et af de bedste online supermarkeder til dig som gerne vil spare en masse penge, hvilket nok passer til de fleste af os.

Coop MadFordele
Leveringstid1-2 Dage
Leveringspris14 kr., fri fragt over 1000 kr.
PrisniveauAbsolut laveste
Ekstra fordeleMedlemsprogram

Økovejen

økovejen online supermarked

Økovejen er ikke det mest velkendte online supermarked. Dog er der stadig mange danskere som bruger det dagligt og er yderst tilfredse. Du kan endda tage et kig på deres Trustpilot, som har 5 flotte stjerner.

Udvalget er ikke det største, og priserne er lidt høje. Det er naturligvis ikke så godt, men det skyldes delvis også de varer der forhandles. De er nemlig 100% økologiske og anderledes end hvad du finder i dit lokale supermarked – eller andre online supermarkeder.

Det er muligt at købe friske varer som frugt og grønt, men også unikke specielvarer. Siden er sprængfyldt med økologiske delikatesser og drikkevarer. Du finder eksempelvis økologisk vin og ingefærsaft.

Dertil har dette online supermarked også en sektion med tilbud, her kan du finde rigtig billige dagligvarer. Her er det muligt at finde nogle gode tilbud, men priserne er generelt høje. Det er derfor ikke et online supermarked til dig som gerne vil spare penge. Er det derimod spænende økologiske produkter du er ude efter er det helt perfekt.

ØkovejenFordele
Leveringstid2 Hverdage
Fri fragt over49 kr., fri fragt over 750 kr.
PrisniveauHøjt
Ekstra fordeleUnikke produkter

Hvad Er Et Online Supermarked

Online supermarkeder er ligesom de fysiske, med den forskel at de er online. Det vil altså sige det er et supermarked, hvor du kan købe online. Nogen af de online supermarkeder du finder findes både fysisk og online, mens andre som Nemlig kun er online.

Dertil er der også supermarkeder som har en hjemmeside med muligheden hvor at bestille varer og hente dem i butikken. Det er teknisk set også online, men ikke helt det samme. I min optik skal det være muligt at få produkterne leveret, før det kan kaldes et online supermarked.

Desuden er der mange webshops som sælger madvarer online, mange af disse er imidlertid ikke et supermarked. Der er eksempelvis flere sider, hvor man kan købe måltidskasser, men ikke produkterne individuelt. Det er derved mere en abonnementservice, end et supermarked.

Hos Aarstiderne kan du finde begge, hvilket gør det til et online supermarked. Andre muligheder som Kokkens Hverdagsmad forhandler dog kun kasser.

Fordele Ved Online Supermarkeder

I nyere tid er det blevet mere populært end nogensinde at købe sine dagligvarer online, hvilket giver god mening. De fleste danskere lever nemlig en travl hverdag med arbejde, børn og diverse andre gøremål.

Her kan det hurtigt blive stressede med de mange pligter. Online supermarkeder er en nem og billig løsning til at fjerne en af disse, nemlig indkøb. Du kan klare indkøbet i din sofa, og have mad til resten af ugen. Hvis du også vil spare tid på madlavningen kan du endda også købe måltidskasser på mange af disse.

Dertil giver det et stort overblik at handle på online supermarkeder. Du kan filtrere og sammenligne med alt i butikken, men også kigge de mange tilbud igennem meget mere overskueligt.

I butikkerne gør de det nemlig svært for dig. De ønsker jo gerne du skal købe de dyreste produkter og tilbud bliver derfor ofte placeret forskudt. Det problem løses fuldstændig med en webshop, da du blot kan gå ind på tilbud-sektionen.

Ulemper Ved Online Supermarkeder

Der er naturligvis også et par ulemper ved at handle på online supermarkeder, trods de ikke er specielt markante. For det første er der altid en leveringstid man skal overveje. Nogen online supermarkeder har en hurtig leveringstid og ofte samme dag, men det er ikke altid en mulighed.

Dertil kan man ikke selv udvælge og føle på sit frugt og grønt. De store online supermarkeder forsøger altid at tage dine noter i mente og har kun friske varer. Dog kan du ikke vælge den banan som har den perfekte farve – eller føle dine æbler. Det er blot eksempler men illustrerer min pointe.

Til sidst er det sværere at finde gode tilbud på varer som er tæt på udløbsdato. Det er muligt, men rabatten er ikke lige så stor, som i butikken. Ganske simpelt fordi der er så mange handlende at de ved produkterne vil blive afsat.

Køb mad online

Jeg håber at du har nydt godt af denne guide til at købe mad online. Det har sparet mig selv rigtig meget tid, og vil med sikkerhed gøre det samme for dig.

Online indkøb af fødevarer er nemlig ikke bare nemt – men også billigt. Når man køber dagligvarer online har man bedre overblik og priserne er tilmed mindst lige så gode, som normale supermarkeder.

Når man køber dagligvarer på nettet, har man altså de bedste vilkår for at få den bedste pris. På dem jeg har nævnt i denne artikel, får du samtidig de billigste priser – og husk, at du samtidig sparer mange timer, som i stedet kan bruges med børn og familie.

Levering af dagligvarer

Levering af dagligvarer på nettet, er en af de største problemer for mange. I modsætning til normalt, skal man nemlig have disse leveret.

Det forbinder man ofte med dagevis af levering og at man skal være hjemme til at modtage pakken. Når man bestiller dagligvarer levering, så er det heldigvis ikke som enhver anden type levering.

Ved dette online indkøb, får man sin pakke indenfor en bestemt tidsperiode. Du kan altså vælge, at du gerne vil have den leveret mellem 17:00-18:00 om mandagen eller tilsvarende.

Således er du sikker på at være hjemme, og at du får dine dagligvarer præcis, når du skal bruge dem.

Konklusion

Danmark har utrolig mange muligheder for at købe dagligvarer online. Flere online supermarkeder tilbyder levering samme dag, eller næste dag. Samtidig kan det også spare tid og penge i hverdagen. Det betyder nemlig man ikke behøver fysisk at handle – og har et stort overblik over priserne.

Desuden er der også gode priser at finde, hvis du er tilmelder dig som medlem. Online supermarkeder som Coop Mad har nemlig særdeles gode priser til deres medlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen