peanutbutter dip opskrift

Hjemmelavet Peanutbutter Dip Opskrift – Perfekt til Snacks

Peanutbutter dip er en ofte overset dip, men den smager faktisk helt fantastisk. Den kan bruges i mange sammenhænge, også flere end man lige skulle tro. En populær brug af peanutbutter dip er med forårsruller.

Det giver en lækker fedme til en ellers meget frisk spise. Så derfor giver det jo en helt fantastisk kombination med de to. Dog kan den altså også bruges til andre ting. Jeg er personligt meget glad for peanutbutter dip til diverse snacks.

Gulerødder, agurker, og andre sunde grøntsager er et godt valg. Særligt fordi at peanutbutter dip er relativt høj i kalorier. Derfor er det en god ide at spise den til noget som ellers er sundt.

Dertil kan det også være en smule for fedtet med chips, men samtidig kommer det meget an på præferencer, og hvor tyk du laver din dipping.

Cremet Peanutbutter Dip

Hvis du gerne vil have en rigtig tyk og cremet peanutbutter dip, har vi gjort det let for dig. Du kan nemlig gøre den tykkere ved blot at tilføje noget mere peanutbutter, og hvis den mangler lidt smag af de andre ingredienser, tilføjer du bare mere.

Men det er altså rigtig let at lave din peanutbutter dip tykkere, hvis det er sådan du foretrækker den. Dog vil jeg anbefale at du prøver den først, og ser hvad du syns, før du begynder at ændre på opskriften.

Flydende Peanutbutter Dip

Et stort problem med peanutbutter dressinger, dip og anden sovs, er at det ofte bliver for tykt. Eksempelvis når man laver en peanutbutter sovs til nudler kan det hurtigt blive en fed omgang. Derfor er denne peanutbutter dip opskrift mere flydende end du normalt finder andre steder.

Det er nemlig vigtigt når man har med dip at gøre. Det ville jo være ærgerligt, hvis du knækkede dine gulerødder eller chips deri. Hvis du gerne vil finde en anden rigtig lækker dip burde du prøve min hjemmelavede holiday dip til chips.

Peanutbutter Dip Med Kokosmælk

En af måderne denne dip er blevet flydende, uden at være smagsløs, er med kokosmælk. Det giver en fantastisk lækker smag til dippen og samtidig gør det den mere flydende, og kalorielet.

Der er nemlig rigtig mange kalorier i peanutbutter, så jo flere ingredienser man kan tilføje, jo mere kalorielet bliver den. Ihvertfald målt per 100 gram.

peanutbutter dip opskrift
Udskriv
5 fra 4 stemmer

Hjemmelavet Peanutbutter dip

Cremet, men stadig flydende hjemmelavet peanutbutter dip opskrift, som du kan bruge til det meste tilbehør. Om det så er grøntsager, chips, eller breadsticks.
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk
Tags: dip, dressing, peanutbutter
Portioner: 4 personer
Kalorier: 400kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

 • 200 g Peanutbutter
 • 40 ml Riseddike Denne er bedst, da den er mere mild og sød i smagen.
 • 70 ml Soja
 • 3 spsk Honning
 • 2 tsk Frisk ingefær
 • 1-2 fed Hvidløg
 • 1 knivspids Chiliflager
 • 4 spsk Kokosmælk

Sådan gør du

 • Brug en skål eller blender, og tilføj alle ingredienserne.
 • Pisk det hele sammen indtil det er godt blandet.
 • Når det hele er blandet sammen skal du huske at smage til. Hvis du føler den er for tyk eller tynd, er det også her du kan rette op på det.

Video

Noter

Denne dip passer godt til mange slags ting. I videoen herover ser du også en som er modificeret til at været perfekt til æbler. Tilmed er den også vegansk!

2 kommentarer til “Hjemmelavet Peanutbutter Dip Opskrift – Perfekt til Snacks”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen