Cremet, men stadig flydende hjemmelavet peanutbutter dip opskrift, som du kan bruge til det meste tilbehør. Om det så er grøntsager, chips, eller breadsticks.
Forb. tid5min
Tilb. tid10min
Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk
Tags: dip, dressing, peanutbutter
Portioner: 4personer
Kalorier: 400kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
200gPeanutbutter
40mlRiseddikeDenne er bedst, da den er mere mild og sød i smagen.
70mlSoja
3spskHonning
2tskFrisk ingefær
1-2fedHvidløg
1knivspidsChiliflager
4spskKokosmælk
Sådan gør du
Brug en skål eller blender, og tilføj alle ingredienserne.
Pisk det hele sammen indtil det er godt blandet.
Når det hele er blandet sammen skal du huske at smage til. Hvis du føler den er for tyk eller tynd, er det også her du kan rette op på det.
Video
Noter
Denne dip passer godt til mange slags ting. I videoen herover ser du også en som er modificeret til at været perfekt til æbler. Tilmed er den også vegansk!