hjemmelavet dild dip

Hjemmelavet Dild Dip Opskrift | Til Chips

Hjemmelavet dild dip som passer perfekt til chips eller grøntsager. Jo længere du lader en hvile i køleskabet jo mere smag for den. Hvis du gerne vil have en dild dip med massere smag, skal den gerne have mindst en time i køleskabet. Dog kan en halv time også gøre det.

Det er en perfekt dip til at imponere dine gæster, da den er noget helt unikt. Du kender måske allerede de mange pulver dild dip, man kan købe. Den smager derhen af, men bare meget bedre og friskere. Den har en mere rigtig smag af dild, end du finder i de færdigkøbte, eller pulverformen.

Dertil kan du også lave den præcis som du vil. Jeg anbefaler du tager din tid, første gang den laves, sådan du kan smage den til. Vi har jo alle forskellige præferencer. Særligt salt, kan være til debat. Så det er meget vigtigt du ikke tilføjer for meget salt. Altid smag den til først. Det er nu engang meget lettere at tilføje mere, end at fjerne salten igen.

Bedre End KIM’s Dild Dip

De fleste af os kender jo dild dippen fra KIM’s. Jeg syns egentlig at pulverdippen er rigtig god, og nem at lave, men den er altså intet i forhold til en hjemmelavet dild dip. Det giver altså bare noget unikt at lave den selv.

Dog er det jo en dild dip, og den smager derfor meget ligesom KIM’s. Den er bare ikke lige så saltet, og kunstig i smagen, hvilket kun er en god ting. Så hvis du har tiden skal du helt sikkert forsøge dig med denne dip.

Skulle du ikke have noget frisk dild eller persille liggende kan du altid bruge tørret. Det giver bare en anderledes effekt, og mængderne er anderledes. Så hvis du kun har de tørrede skal du være forsigtig med mængderne.

Hvis du elsker KIM’s dip, som mig, kan du tage et kig på denne Holiday dip opskrift, som smager meget ligesom deres. Igen, bare bedre.

hjemmelavet dild dip
Udskriv
5 fra 1 stemme

Hjemmelavet Dild Dip

En lækker dild dip til chips eller grøntsager. Den minder om den velkendte dild dip fra KIM's, dog er den meget bedre, og friskere.
Forb. tid5 min
Samlet tid35 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tags: chips, dild, dip, grøntsager, snacks
Portioner: 8 portioner
Kalorier: 68kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 200 ml Cremefraiche
  • 200 ml Græsk yoghurt Eller bare 200 ml cremefraiche, alt efter hvad du har i køleskabet.
  • 1 håndfuld Frisk Dild Eller 2 tsk tørret dild
  • 1 smule Persille Kan udelades
  • 1 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk Salt Pas meget på du ikke tilføjer for meget. Hvis du ikke vil have den meget saltet, kan du nøjes med mindre. Smag til løbende!

Sådan gør du

  • Hak dilden fint.
  • Bland alle ingredienserne.
  • Lad den hvile i 30 minutter til en time, i køleskabet. Det er vigtigere end man skulle tro.

Noter

Denne dip egner sig virkelig godt til chips og grøntsager. Hvis du godt kan lide den med rigtig meget smag, skal du lade den hvile længere. Eller tilføje mere dild, hvis du ikke har tiden til at vente.

1 kommentar til “Hjemmelavet Dild Dip Opskrift | Til Chips”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll til toppen