Go Back
+ servings
hjemmelavet dild dip
Udskriv
5 fra 1 stemme

Hjemmelavet Dild Dip

En lækker dild dip til chips eller grøntsager. Den minder om den velkendte dild dip fra KIM's, dog er den meget bedre, og friskere.
Forb. tid5 min
Samlet tid35 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tags: chips, dild, dip, grøntsager, snacks
Portioner: 8 portioner
Kalorier: 68kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 200 ml Cremefraiche
  • 200 ml Græsk yoghurt Eller bare 200 ml cremefraiche, alt efter hvad du har i køleskabet.
  • 1 håndfuld Frisk Dild Eller 2 tsk tørret dild
  • 1 smule Persille Kan udelades
  • 1 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk Salt Pas meget på du ikke tilføjer for meget. Hvis du ikke vil have den meget saltet, kan du nøjes med mindre. Smag til løbende!

Sådan gør du

  • Hak dilden fint.
  • Bland alle ingredienserne.
  • Lad den hvile i 30 minutter til en time, i køleskabet. Det er vigtigere end man skulle tro.

Noter

Denne dip egner sig virkelig godt til chips og grøntsager. Hvis du godt kan lide den med rigtig meget smag, skal du lade den hvile længere. Eller tilføje mere dild, hvis du ikke har tiden til at vente.