Go Back
+ servings
pasta med Prosciutto og broccoli
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Pasta med Prosciutto og Broccoli

Skøn italiensk pasta penne med prosciutto, broccoli og parmesan. Det er en simpel pasta som har masser smag af prosciutto.
Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Ret: pasta
Køkken: Italiensk
Tags: italiensk pasta, pasta med broccoli, pasta med prosciutto, prosciutto
Portioner: 2 personer
Kalorier: 496kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 200 g Pasta Penne
  • 1 stk Broccoli
  • 2 spsk Olivenolie
  • 4 skiver Prosciutto
  • ½ tsk Chiliflager
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 spsk Hakket persille
  • 4 spsk Parmesan Revet

Sådan gør du

  • Vask broccoli og persille. Skær begge i den ønskede form og tykkelse.
  • Kog pasten i henhold til pakkens instruktioner. Når pasten mangler 5 minutter, tilføjes broccolien, sådan at den bliver lidt kogt. Alternativt kan det gøres i en gryde for sig selv, hvis du ikke har plads.
  • Opvarm en pande til medium varme og tilføj olivenolie. Riv prosciutto i skiver med hænderne og lad disse stege på panden. Tilføj hernæst hvidløg og chili - og steg indtil løgne er gyldne.
  • Fjern pasta og broccoli fra gryden og lad det dryppe af. Tilføj det hernæst til panden med prosciutto og de resterende ingredienser. Lad det hele stege lidt.
  • Fjern pastaen fra varmen og tilføj nu permesan samt persille. Tilføj gerne mere, hvis det ønskes.

Noter

Det er en ganske simpel opskrift, og du er derfor mere end velkommen til at tilføje mere af diverse ingredienser. Hvis du gerne vil have den mere cremet kan du bruge mere parmesan, eller endda en smule fløde.