Go Back
+ servings
hurtigt brød uden hævetid
Udskriv
3.63 fra 264 stemmer

Hurtigt Brød - Uden Hævetid

Hurtigt brød som ikke skal hæve, men alligevel smager skønt. Det er et hvidt brød helt uden hævetid, som kan bruges til morgenbrød eller madpakken.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Tags: brød, brød uden hævetid, hurtigt brød, hvidt brød, kort hævetid
Portioner: 2 brød
Kalorier: 864kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 40 g Gær
  • 500 g Hvedemel
  • 3 dl Vand Gerne lidt varmt.
  • 2 spsk Solsikkeolie Eller anden lignende olie.
  • 1 spsk Honning
  • 1 tsk Salt
  • 1 stk Æg

Sådan gør du

  • Hæld vand i en stor skål og opløs gæret heri.
  • Tilføj dernæst honning, olie og salt. Bland det hele rigtig godt sammen, hvorefter melet langsomt tilføjes.
  • Form nu dejen til 2 lige store brød og pensl med æg.
  • Sæt brødene i en kold ovn og sæt den på 220 grader almindelig ovn. Bag dem i cirka 25 minutter, eller indtil gyldne.

Noter

Det er vigtigt at brødene sættes i kold ovn, da det tillader dem at hæve lidt mens ovnen bliver varm.