Go Back
+ servings
cookies uden brun farin
Udskriv
4.41 fra 59 stemmer

Cookies uden Brun Farin

Sprøde og bløde cookies uden brun farin som er nemme at lave. De har et lækkert knæk, men er alligevel bløde og saftige at tykke i.
Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Ret: Cookies
Køkken: Amerikansk
Tags: chokolade cookies, cookies, cookies uden brun farin
Portioner: 20 cookies
Kalorier: 147kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 280 g Hvedemel
  • 210 g Sukker
  • 200 g Smør Smeltet
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 stk Æg
  • 150 g Chokolade
  • knivspids Salt

Sådan gør du

  • Smelt smør. Tilføj sukker og smeltet smør til en skål og bland det sammen.
  • Si hvedemel, bagepulver og vaniljepulver til en skål med lidt salt. Tilføj hernæst sukker/smør og bland sammen.
  • Hak chokoladen i den ønskede størrelse og bland sammen med de resterende ingredienser. - Eller bare brug chokoladeknapper.
  • Til sidst tilføjes ægget, hvorefter blandingen gøres helt jævn.
  • Fordel dejen til 20 cookies på 2 bageplader, beklædt med bagepapir.
  • Varm dem i ovnen ved 160 grader i 10-15 minutter, hvilket afhænger af størrelsen du har lavet dine cookies.

Noter

Cookies bliver ofte bedre dagen efter. Det skyldes at chokoladen får lov til at størkne fuldstændig, hvilket kan tage flere timer.