cookies uden brun farin

Cookies Uden Brun Farin Opskrift | Hurtige

Nemme cookies uden brun farin, som indeholder godt med smør og chokolade. De har en smag af klassiske cookies og er både sprøde og bløde på samme tid. Disse cookies har nemlig en hård ydre, som giver et lækkert knæk, men er alligevel bløde at tykke i.

Du kan spise dine cookies som en snack, dessert eller til en begivenhed. Ligesom med pandekager med is, kan man tilmed bruge dem til andre desserter. Cookies fungerer super godt sammen med is og andre flydende desserter.

Brun farin i cookies?

Der er mange som vælger at bruge brun farin i cookies, men det er egentlig ikke nødvendigt. Man kan sagtens lave cookies uden og de bliver faktisk mindst lige så gode. De cookies du finder i denne opskrift er præcis dette; klassiske cookies uden brun farin.

I stedet for dette, bruger jeg blot mere almindeligt sukker. Desuden indeholder disse cookies også godt med smør og chokolade, hvilket giver dem en fantastisk smag. Det betyder også du skal være opmærksom på følgende.

Når man laver cookies med masser chokolade og smør er det oplagt at lade dem køle. Det gælder også for cookies uden æg. Det faktisk tilfældet for mange kager med chokolade, inklusiv min chokoladekage med banan.

Hvis man lader dem køle, giver det nemlig mere smag til kagen og samtidig bliver de også mere faste. Dog kan man også spise dem umiddelbart efter bagning, hvilket mange vælger at gøre. Det er blot en anbefaling at vente lidt.

cookies uden brun farin
Udskriv
3.62 fra 13 stemmer

Cookies uden Brun Farin

Sprøde og bløde cookies uden brun farin som er nemme at lave. De har et lækkert knæk, men er alligevel bløde og saftige at tykke i.
Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Ret: Cookies
Køkken: Amerikansk
Tags: chokolade cookies, cookies, cookies uden brun farin
Portioner: 20 cookies
Kalorier: 147kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 280 g Hvedemel
  • 210 g Sukker
  • 200 g Smør Smeltet
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 stk Æg
  • 150 g Chokolade
  • knivspids Salt

Sådan gør du

  • Smelt smør. Tilføj sukker og smeltet smør til en skål og bland det sammen.
  • Si hvedemel, bagepulver og vaniljepulver til en skål med lidt salt. Tilføj hernæst sukker/smør og bland sammen.
  • Hak chokoladen i den ønskede størrelse og bland sammen med de resterende ingredienser. – Eller bare brug chokoladeknapper.
  • Til sidst tilføjes ægget, hvorefter blandingen gøres helt jævn.
  • Fordel dejen til 20 cookies på 2 bageplader, beklædt med bagepapir.
  • Varm dem i ovnen ved 160 grader i 10-15 minutter, hvilket afhænger af størrelsen du har lavet dine cookies.

Noter

Cookies bliver ofte bedre dagen efter. Det skyldes at chokoladen får lov til at størkne fuldstændig, hvilket kan tage flere timer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Scroll til toppen