pandekager med is

Pandekager med Is Opskrift | Hjemmelavet

En nem opskrift på pandekager med is, hvor du har muligheden for at vælge præcis den is du foretrækker. Den hjemmelavede is er altid at foretrække, men det smager altså også skønt med den købte. Man skal bare sørge for at købe en rigtig flødeis.

Du kan vælge præcis den is du ønsker, da pandekager passer til de fleste typer. Det afhænger fuldstændig af ens præferencer og der er altså ikke umiddelbart noget som er bedre end andet. Dog er jeg personligt glad for pandekager med vaniljeis og chokoladeis.

Desuden skal du ikke holde dig tilbage for at servere pandekagerne med nogle bær. Det gør dem bare endnu bedre!

Den bedste is til pandekager

Til pandekager med is kan man næsten bruge alle typer is. Jeg anbefaler altid en rigtig flødeis fremfor en kunstig købt en. Du kan vælge at købe denne fra et godt mærke, eller endnu bedre, lave den selv.

Det er faktisk ganske nemt at lave en vanilje flødeis og du kan endda tilføje alverdens ingredienser. Når man laver en flødeis kan man nemlig nemt tilføje ens favorit ingredienser. En god ide er at bruge knuste chokoladebarer eller cookies.

Jeg har eksempelvis en opskrift her på siden med en Daim is, som altså er en flødeis der indeholder Daim. Den fungerer ligeledes super godt til pandekager. Dog er en købt chokoladeis også helt fint.

Trods is er nemt at lave tager det lidt tid. Det står i kontrast til pandekager som kan laves på få minutter. Så hvis du skal have pandekager med is i dag, er det altså også helt fint bare at købe isen. Blot sørg for det er en af god kvalitet.

pandekager med is
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Pandekager med is

Flade pandekager med is, som er super nemme at lave. Du kan vælge at købe isen eller lave en hjemmelavet flødeis, med chokolade eller vanilje.
Forb. tid30 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid40 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: dessert pandekager, pandekager, pandekager med fyld, pandekager med is
Portioner: 10 pandekager
Kalorier: 248kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

 • 100 g Hvedemel
 • 2 stk Æg
 • 260 ml Mælk
 • 1 spsk Smør Smeltet, eller lidt olie.
 • 1 knivspids Salt
 • 300 ml Flødeis

Sådan gør du

 • Tilføj hvedemel, mælk, æg og smeltet smør til en skål med lidt salt. Pisk det hele grundigt sammen.
 • Lad gerne din pandekagedej trække i cirka 30 minutter, da det giver et bedre resultat. Hvis du ikke har tid, kan de også steges med det samme.
 • Opvarm en pande og tilføj gerne masser smør.
 • Efter panden er varm, steges pandekagerne 1 minut på hver dage, eller indtil gyldne. Gerne tilføj ekstra smør eller olie hver gang en ny pandekage steges.
 • Server pandekagerne med is og andet tilbehør. Bær eller sirup passer godt til pandekager med is.

Noter

Du kan bruge næsten alle typer flødeis til pandekager. Jeg anbefaler at bruge chokolade eller vanilje flødeis, men karamel og lignende er mindst lige så lækkert.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen