Go Back
+ servings
bananpandekager uden æg
Udskriv
3.92 fra 35 stemmer

Bananpandekager Uden Æg

Sunde bananpandekager med havregryn og speltmel. Det er bananpandekager uden æg, som stadig har en god konsistens og er super sunde. En af de bedste opskrifter på pandekager med banan du vil finde!
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: bananpandekager, bananpandekager med havregryn, bananpandekager uden æg, pandekager med banan
Portioner: 10 pandekager
Kalorier: 83kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 stk Bananer Modne.
  • 100 g Speltmel
  • 45 g Havregryn
  • 240 ml Mælk Eller havremælk(havredrik).
  • 1 spsk Kokosolie Eller anden smagsneutral olie.
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 1 tsk Kanel
  • 1/2 tsk Bagepulver Kan udelades.

Sådan gør du

  • I en skål mases banerne fuldkommen sammen. Tilføj kokosolien og sørg for det hele er en jævn masse.
  • Tilføj alle de tørre ingredienser og gentag blandingen. Til sidst piskes mælken ind i dejen.
  • Opvarm en pande med god overfladeplads og brug masser olie eller smør.
  • Når panden er opvarmet skal pandekagerne steges. Hver bananpandekage skal bruge 2-3 spsk dej, for at få en god tykkelse. Herefter steges de blot indtil gyldne, hvilket tager cirka 2 minutter på hver side. Gerne tilføj mere smør/olie løbende.
  • Server med bær eller sirup.

Noter

Hvis du har noget havremælk derhjemme anbefaler jeg klart at bruge dette. Det har nemlig en lidt bedre smag til disse bananpandekager.