Bananpandekager Uden Æg Opskrift | Med Havregryn

Opskrift på bananpandekager uden æg, som der alligevel indeholder hvad du skal bruge om morgenen. De har nemlig et højt indhold af fiber, hvilket holder dig mæt længe og giver samtidig en god energi.

Du kan servere pandekagerne til det helt store morgenbord, eller som hurtige morgenmadspandekager i hverdagen. Hvis du skal have gang i det helt store brunch bord er de desuden det oplagte tilbehør.

Med bananpandekager, røræg og et Paleo brød vil du med sikkerhed ikke blive skuffet. Heldigvis er det nemt at lave disse pandekager med banan, og du kan endda lave dem indenfor 15 minutter.

Perfekt til morgenmadspandekager

Disse bananpandekager gør sig særligt godt som morgenmadspandekager. Om morgenen er det nemlig vigtigt man får noget godt i kroppen. Her er bananer og havregryn altså nogle af de bedste fødevarer.

Det skyldes nemlig at de begge har et højt indhold af fiber. Havregryn har et særligt højt indhold heraf og bananer har potassium. Et mineral som giver mere energi i løbet af dagen, hvilket er perfekt til morgenmadspandekager.

Det er bananpandekager uden æg, men de indeholder altså stadig alt hvad du skal bruge, ved mindre man følger en LCHF diæt. I så fald skal man bruge mine keto pandekager. Desuden smager de skønt. Man får det søde fra bananerne og det fede fra stegeolien.

Hvis de skal spises som morgenmad kan jeg ligeledes anbefale mine grove boller uden gær som tilbehør. De er nemlig nemme at lave og giver ligeledes en god start på dagen.

Brunch pandekager med banan

Hvis du skal lave det helt store brunchbord, så er disse pandekager med banan den perfekte tilføjelse. Bananpandekager giver nemlig bare lige lidt mere til en brunch. Navnlig fordi det er en sund opskrift, som smager mindst lige så godt som kage.

Man skal gerne have noget sødt til en brunch. Det er hvad mange mener, men jeg syns personligt det kan blive lidt meget; med kage om morgenen. Derfor er det oplagt at lave bananpandekager, siden man får det søde, uden det bliver for meget.

Desuden er det generelt en dårlig ide med for meget sukker om morgenen, ved mindre det kommer fra frugt. Så prøv disse næste gang der skal laves brunch!

bananpandekager uden æg
Udskriv
5 fra 1 stemme

Bananpandekager Uden Æg

Sunde bananpandekager med havregryn og speltmel. Det er bananpandekager uden æg, som stadig har en god konsistens og er super sunde. En af de bedste opskrifter på pandekager med banan du vil finde!
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: bananpandekager, bananpandekager med havregryn, bananpandekager uden æg, pandekager med banan
Portioner: 10 pandekager
Kalorier: 83kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 stk Bananer Modne.
  • 100 g Speltmel
  • 45 g Havregryn
  • 240 ml Mælk Eller havremælk(havredrik).
  • 1 spsk Kokosolie Eller anden smagsneutral olie.
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 1 tsk Kanel
  • 1/2 tsk Bagepulver Kan udelades.

Sådan gør du

  • I en skål mases banerne fuldkommen sammen. Tilføj kokosolien og sørg for det hele er en jævn masse.
  • Tilføj alle de tørre ingredienser og gentag blandingen. Til slut piskes mælken ind i dejen.
  • Opvarm en pande med god overfladeplads og brug masser olie eller smør.
  • Når panden er opvarmet skal pandekagerne steges. Hver bananpandekage skal bruge 2-3 spsk dej, for at få en god tykkelse. Herefter steges de blot indtil gyldne, hvilket tager cirka 2 minutter på hver side. Gerne tilføj mere smør/olie løbende.
  • Server med bær eller sirup.

Noter

Hvis du har noget havremælk derhjemme anbefaler jeg klart at bruge dette. Det har nemlig en lidt bedre smag til disse bananpandekager.

Skriv en kommentar