bananpandekager uden mel

Bananpandekager Uden Mel | 3-Ingrediens Opskrift

Nem opskrift på bananpandekager uden mel, der kun bruger 3 ingredienser, men alligevel har en god konsistens. Til trods for de simple ingredienser har de nemlig stadig en smag af normale bananpandekager.

Det er desuden en super sund opskrift, hvis du sparer lidt på fedtstoffet. De 2 primære ingredienser er nemlig banan og æg, hvilket betyder du får både fiber og proteiner. Således er det altså de perfekte pandekager til morgenmad eller brunch.

Bananpandekager med 3 ingredienser

Der er ingen tvivl om dette er en af de mest simple bananpandekager i verden. De bruger nemlig kun 3 ingredienser, som de fleste allerede har derhjemme. Ingredienserne er som følgende; banan, æg og bagepulver.

Således er det også nogle super sunde bananpandekager. Indholdet er fuldkommen som at spise æg og bananer, hvilket de færreste vil diskutere er sundt. Måske ved mindre man følger en keto diæt.

Hvis det er tilfældet skal man måske i stedet lave nogle keto cookies eller brød. Ikke desto mindre er dette altså den perfekte opskrift, hvis man gerne vil lave bananpandekager men mangler nogle ingredienser.

Desuden har jeg også mange andre nemme og simple pandekager her på siden, hvilket inkluderer mine tykke pandekager, som kan laves indenfor 10 minutter.

Hvordan virker bananpandekager uden mel?

Det virker måske det mærkeligt at lave bananpandekager uden mel. Man kan sagtens lave bananpandekager uden æg, men det bliver straks mere svært med melet. Det er nemlig hvad der binder dejen sammen; eller er det?

I modsætning til hvad man skulle tro, er det faktisk meget nemt at lave bananpandekager uden mel. Det skyldes altså kombinationen af bananer, æg og bagepulver. Når disse bliver varmet op stivner og hæver de lidt, hvilket er perfekt.

Indholdet af æg er højt og ligesom med en æggekage i ovn stivner denne ved høj varme. Så det er altså ikke så svært. Dog skal siges de er noget mere skrøbelige end normale bananpandekager.

Derfor skal man være forsigtig når de fjernes fra panden og lægges på en tallerken. Samtidig anbefaler jeg at bruge godt med smør, for at gøre det nemmere. Alternativt kan man bruge en non-stick pande, hvilket altid er bedst med pandekager.

bananpandekager uden mel
Udskriv
3.95 fra 19 stemmer

Bananpandekager Uden Mel

Bananpandekager uden mel, som kun bruger 3 ingredienser. Det er en af de mest simple bananpandekage opskrifter der findes. Trods de er simple har disse pandekager med banan stadig en perfekt kombination af fedme og sødme.
Forb. tid2 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid12 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: bananpandekager, bananpandekager 3 ingredienser, bananpandekager uden mel, pandekager med banan
Portioner: 5 pandekager
Kalorier: 127kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Køkkenudstyr

Ingredienser

  • 1,5 stk Banan Modne
  • 2 stk Æg
  • 1/4 tsk Bagepulver

Sådan gør du

  • I en skål mases banerne så meget som muligt. Du kan sagtens efterlade en smule klumper, men massen skal være rimelig jævn.
  • Herefter tilføjes æg og bagepulver, hvorefter dejen piskes grundigt sammen.
  • Opvarm en pande med masser fedtstof. Du kan bruge både olie og smør, men det er vigtigt der bruges en god mængde. Det giver mere smag og sikrer de ikke sidder fast.
  • Hver bananpandekage skal bruge 2-3 spsk dej, og steges i 2 minutter på hver side, eller indtil gyldne.

Noter

Du kan servere bananpandekagerne til en brunch eller som en snack, med diverse tilbehør. Chokolade, sirup eller bær er det oplagte tilbehør til dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Scroll til toppen