Go Back
+ servings
bananpandekager uden mel
Udskriv
3.95 fra 19 stemmer

Bananpandekager Uden Mel

Bananpandekager uden mel, som kun bruger 3 ingredienser. Det er en af de mest simple bananpandekage opskrifter der findes. Trods de er simple har disse pandekager med banan stadig en perfekt kombination af fedme og sødme.
Forb. tid2 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid12 min
Ret: Pandekager
Køkken: Dansk
Tags: bananpandekager, bananpandekager 3 ingredienser, bananpandekager uden mel, pandekager med banan
Portioner: 5 pandekager
Kalorier: 127kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Køkkenudstyr

Ingredienser

  • 1,5 stk Banan Modne
  • 2 stk Æg
  • 1/4 tsk Bagepulver

Sådan gør du

  • I en skål mases banerne så meget som muligt. Du kan sagtens efterlade en smule klumper, men massen skal være rimelig jævn.
  • Herefter tilføjes æg og bagepulver, hvorefter dejen piskes grundigt sammen.
  • Opvarm en pande med masser fedtstof. Du kan bruge både olie og smør, men det er vigtigt der bruges en god mængde. Det giver mere smag og sikrer de ikke sidder fast.
  • Hver bananpandekage skal bruge 2-3 spsk dej, og steges i 2 minutter på hver side, eller indtil gyldne.

Noter

Du kan servere bananpandekagerne til en brunch eller som en snack, med diverse tilbehør. Chokolade, sirup eller bær er det oplagte tilbehør til dem.