Go Back
+ servings
veganske bananpandekager
Udskriv
5 fra 1 stemme

Veganske Bananpandekager

Veganske bananpandekager med havremælk og bagepulver for at gøre dem luftige. De er svampede og luftige, hvilket gør dem perfekte til morgenmad eller brunch. Med sirup bliver de endnu bedre!
Forb. tid4 min
Tilb. tid8 min
Samlet tid12 min
Ret: Pandekager
Køkken: Amerikansk
Tags: bananpandekager, veganske bananpandekager, veganske pandekager, vegetariske bananpandekager
Portioner: 8 pandekager
Kalorier: 198kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Køkkenudstyr

Ingredienser

  • 150 g Hvedemel
  • 180 ml Havremælk (Havredrik)
  • 2 spsk Sukker
  • 1 spsk Bagepulver
  • 1/4 tsk Salt
  • 1 tsk Kanel
  • 1 stk Banan
  • 2 spsk Kokosolie
  • 1 tsk Vaniljesukker

Sådan gør du

  • Si mel i en stor skål. Tilføj herefter bagepulver, sukker, salt og kanel. Bland de tørre ingredienser godt sammen.
  • Mas bananen grundigt i en skål sammen med kokosolie. Tilføj hernæst dette til de tørre ingredienser sammen med havremælk. Efter blanding vil du have en tyk dej.
  • Opvarm en non-stick pande sammen med kokosolie. Når panden er blevet varmt skal bananpandekagerne steges. Hver pandekage består af cirka 2-3 spsk dej. Stegning tager normalvis 2 minutter på hver side, men det er nemmest selv at vurdere. Når de er flotte og gyldne er de færdige.
  • Server med sirup, chokoladecreme eller bær.

Noter

Du tænker måske om bananpandekager kan fryses eller lægges i køleskabet. De kan sagtens lægges i køleskabet, men det anbefales ikke at fryse dem. Det er ikke farligt, men gør dem meget kedelige.