Sunde vafler med banan og havregryn til morgenmad. Det er en sund opskrift som har masser fiber og gode kulhydrater, hvilket gør disse vafler perfekt til morgenmaden. Det er tykke amerikanske vafler, som gør dem luftige og giver en god smag.
Forb. tid5min
Tilb. tid5min
Samlet tid10min
Ret: Vafler
Køkken: Dansk
Tags: amerikanske vafler, morgenmad, sunde vafler, vafler, vafler med banan og havregryn
Portioner: 4vafler
Kalorier: 238kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
300gHavregryn
250mlMandelmælkEller almindelig mælk.
1tskVaniljesukker
2stkÆg
1stkBananModen.
1tskKanel
1tskBagepulver
1spsk SukkerEller andet sødemiddel.
Sådan gør du
Forvarm vaffeljernet og klargør med fedtstof.
Tilføj ingredienserne til en blender og blend indtil jævnt.
Hæld 1,5 dl vaffel dej ned i vaffeljernet. Mængden afhænger af størrelsen af dit vaffeljern. Steg indtil gylden.
Gør det samme med resten af dejen og server med bær, sirup eller andet topping.
Noter
Vafler kan opbevares i køleskabet mindst 3 dage. Så hvis det hele ikke bliver spist, kan de sagtens gemmes til en anden dag.