Go Back
+ servings
fiskeboller
Udskriv
5 fra 3 stemmer

Fiskeboller - Sprøde

Sprøde hjemmelavede fiskeboller, som kan spises som snack eller på spyd. De passer godt til buffet eller fester, da de kan spises ligesom nuggets. Sprøde fiskeboller bliver desuden endnu bedre med en lækker dip.
Forb. tid35 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid45 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Kinesisk
Tags: fiskeboller
Portioner: 5 portioner
Kalorier: 288kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 300 g Fiskefilet
  • 100 g Hvedemel
  • 2 stk Æg
  • 1 stk Løg
  • 300 ml Olie Eller mere, alt efter behov.

Sådan gør du

  • Skær løget groft, og tilsæt det til en foodprocessor sammen med fiskefillet. Blend indtil du får en jævn masse.
  • Hæld dejen fra foodprocessoren og over i en skål, hvor den blandes med hvedemel salt og æg.
  • Sæt skålen i køleskabet i omkring 30 minutter.
  • Fordel dejen til små fiskeboller, så de alle er klar.
  • Opvarm nu olien på en pande eller i en gryde, og brug endelig hellere for meget end for lidt.
  • Frisuresteg fiskebollerne indtil de bliver flotte og gyldne.

Noter

Disse sprøde friturestegte fiskeboller smager bedst umiddelbart efter de er færdiglavet, men de kan også fryses, hvis man ikke får spist dem alle.