Sprøde hjemmelavede fiskeboller, som kan spises som snack eller på spyd. De passer godt til buffet eller fester, da de kan spises ligesom nuggets. Sprøde fiskeboller bliver desuden endnu bedre med en lækker dip.
Forb. tid35min
Tilb. tid10min
Samlet tid45min
Ret: Tilbehør
Køkken: Kinesisk
Tags: fiskeboller
Portioner: 5portioner
Kalorier: 288kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
300gFiskefilet
100gHvedemel
2stkÆg
1stkLøg
300mlOlieEller mere, alt efter behov.
Sådan gør du
Skær løget groft, og tilsæt det til en foodprocessor sammen med fiskefillet. Blend indtil du får en jævn masse.
Hæld dejen fra foodprocessoren og over i en skål, hvor den blandes med hvedemel salt og æg.
Sæt skålen i køleskabet i omkring 30 minutter.
Fordel dejen til små fiskeboller, så de alle er klar.
Opvarm nu olien på en pande eller i en gryde, og brug endelig hellere for meget end for lidt.
Frisuresteg fiskebollerne indtil de bliver flotte og gyldne.
Noter
Disse sprøde friturestegte fiskeboller smager bedst umiddelbart efter de er færdiglavet, men de kan også fryses, hvis man ikke får spist dem alle.