fiskeboller

Fiskeboller Opskrift | Sprøde og Hjemmelavede

En anderledes opskrift på fiskeboller, som er sprøde og smagfulde. I modsætning til den klassiske fiskebolle, er disse nemlig friturestegte.

De gør sig godt som tilbehør eller til buffetbordet, hvor de kan serveres som snacks eller på spyd.

Denne opskrift er desuden et sundere alternativ til mange lignende snacks, da man får rigeligt med fisk.

Fiskeboller er god mad til buffet

Denne type fiskeboller er en fantastisk tilføjelse til din buffet, om end det er en skolebegivenhed, fest eller konfirmation.

Man skal selvfølgelig huske at ikke alle er lige vilde med fisk, men det er alligevel altid godt med lidt variation. Denne opskrift på fiskeboller er desuden en god måde, at få børn til at spise mere fisk.

De minder nemlig meget om nuggets, hvilket alene vil få mange kræsne børn til at glemme indholdet af fisk. Du kan eventuelt servere disse sammen med en frisk fetadip eller endda en hjemmelavet Holiday dip.

Godt alternativ til pomfritter

Der er intet galt med nogle lækre hjemmelavede pomfritter, men nogen gange er det godt med et alternativ. Her er sprøde friturestegte fiskeboller et godt valg.

De har en lækker og anderledes smag, og kan endda spises meget ligesom nuggets. Ligesom med nuggets passer de nemlig helt perfekt til dips.

Desuden er fiskeboller også et sundt alternativ. Trods olien, får man alligevel sunde næringsstoffer og protein fra fiskefileten. Her kan jeg også anbefale sunde bønnefritter, som ligeledes smager pragtfuldt.

fiskeboller
Udskriv
5 fra 3 stemmer

Fiskeboller – Sprøde

Sprøde hjemmelavede fiskeboller, som kan spises som snack eller på spyd. De passer godt til buffet eller fester, da de kan spises ligesom nuggets. Sprøde fiskeboller bliver desuden endnu bedre med en lækker dip.
Forb. tid35 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid45 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Kinesisk
Tags: fiskeboller
Portioner: 5 portioner
Kalorier: 288kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 300 g Fiskefilet
  • 100 g Hvedemel
  • 2 stk Æg
  • 1 stk Løg
  • 300 ml Olie Eller mere, alt efter behov.

Sådan gør du

  • Skær løget groft, og tilsæt det til en foodprocessor sammen med fiskefillet. Blend indtil du får en jævn masse.
  • Hæld dejen fra foodprocessoren og over i en skål, hvor den blandes med hvedemel salt og æg.
  • Sæt skålen i køleskabet i omkring 30 minutter.
  • Fordel dejen til små fiskeboller, så de alle er klar.
  • Opvarm nu olien på en pande eller i en gryde, og brug endelig hellere for meget end for lidt.
  • Frisuresteg fiskebollerne indtil de bliver flotte og gyldne.

Noter

Disse sprøde friturestegte fiskeboller smager bedst umiddelbart efter de er færdiglavet, men de kan også fryses, hvis man ikke får spist dem alle.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering




Scroll til toppen