Denne opskrift på peberrodssovs passer perfekt til oksekød. Den serveres ofte til oksespidsbryst og sprængt kylling, blandt meget andet. Sovs på peberrod har en velkendt og kraftig smag.
Forb. tid5min
Tilb. tid5min
Samlet tid10min
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Tags: peberrodssauce, peberrodssovs
Portioner: 1portion
Kalorier: 246kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
2spskPeberrod
1spskÆblecidereddikeEller tilsvarende.
1tskSennepspulverEller 1 spsk normal sennep.
3spskMayonnaise
1knivspidsChiliflager
100mlCreme Fraiche
Sådan gør du
Hak eller pres peberrod, så det bliver meget fint.
Tilføj peberrod, æblecidereddike, sennepspulver, mayonnaise, Creme Fraiche og chiliflager. Bland det hele godt sammen.
Lad den gerne trække lidt inden den spises.
Noter
Ligesom så mange andre kolde sovse og dips, så får din peberrodssovs mere smag, hvis du lader den trække lidt.