Go Back
+ servings
peberrodssovs
Udskriv
3.7 fra 10 stemmer

Peberrodssovs

Denne opskrift på peberrodssovs passer perfekt til oksekød. Den serveres ofte til oksespidsbryst og sprængt kylling, blandt meget andet. Sovs på peberrod har en velkendt og kraftig smag.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Tags: peberrodssauce, peberrodssovs
Portioner: 1 portion
Kalorier: 246kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 spsk Peberrod
  • 1 spsk Æblecidereddike Eller tilsvarende.
  • 1 tsk Sennepspulver Eller 1 spsk normal sennep.
  • 3 spsk Mayonnaise
  • 1 knivspids Chiliflager
  • 100 ml Creme Fraiche

Sådan gør du

  • Hak eller pres peberrod, så det bliver meget fint.
  • Tilføj peberrod, æblecidereddike, sennepspulver, mayonnaise, Creme Fraiche og chiliflager. Bland det hele godt sammen.
  • Lad den gerne trække lidt inden den spises.

Noter

Ligesom så mange andre kolde sovse og dips, så får din peberrodssovs mere smag, hvis du lader den trække lidt.