Go Back
+ servings
Varm remouladesovs
Udskriv
4.88 fra 8 stemmer

Varm Remouladesovs

Opskrift på varm remouladesovs til frikadeller, fiskefileter og masser andre danske retter. Denne danske remoulade sauce er både nem at lave, og kan endda gøres fedtfattig.
Forb. tid10 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid15 min
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Tags: dansk remoulade sauce, Hurtig fedtfattig remouladesovs, Varm remouladesovs
Portioner: 1 portion
Kalorier: 479kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 spsk Smør
  • 3 spsk Hvedemel
  • 4 dl Mælk
  • 1 dl Vand
  • 1 dl Finthakket pickles
  • 3 dl Remoulade
  • 1 knivspids Salt
  • 2 tsk Friskkværnet peber
  • 3 spsk Persille

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en stor kasserolle ved svag til mellem varme. Tilsæt hvedemelet og pisk godt til det samler sig i klumper.
  • Tilsæt nu mælk og vand, lidt efter lidt, under konstant omrøring. Varm op ved mellem varme indtil det begynder at tykne.
  • Tilsæt nu remoulade, pickles, salt og peber, samt persille.
  • Rør godt rundt og servér enten varm eller lad den afkøle, således at det bliver en tykkere, kold remouladesovs.

Noter

Sovsen kan blive meget tyk ved afkøling. Tilsæt da en smule mere mælk.