Opskrift på varm remouladesovs til frikadeller, fiskefileter og masser andre danske retter. Denne danske remoulade sauce er både nem at lave, og kan endda gøres fedtfattig.
Forb. tid10min
Tilb. tid5min
Samlet tid15min
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Tags: dansk remoulade sauce, Hurtig fedtfattig remouladesovs, Varm remouladesovs
Portioner: 1portion
Kalorier: 479kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
2spskSmør
3spskHvedemel
4dlMælk
1dlVand
1dlFinthakket pickles
3dlRemoulade
1knivspidsSalt
2tskFriskkværnet peber
3spskPersille
Sådan gør du
Smelt smørret i en stor kasserolle ved svag til mellem varme. Tilsæt hvedemelet og pisk godt til det samler sig i klumper.
Tilsæt nu mælk og vand, lidt efter lidt, under konstant omrøring. Varm op ved mellem varme indtil det begynder at tykne.
Tilsæt nu remoulade, pickles, salt og peber, samt persille.
Rør godt rundt og servér enten varm eller lad den afkøle, således at det bliver en tykkere, kold remouladesovs.
Noter
Sovsen kan blive meget tyk ved afkøling. Tilsæt da en smule mere mælk.