Go Back
+ servings
holiday dip opskrift
Udskriv
4.45 fra 20 stemmer

Hjemmelavet Holiday Dip Til Chips

En efterligning af de velkendte Holiday dip, som man kender fra supermarkederne, men med meget mere smag, og smager perfekt med chips.
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk
Tags: chips, dip, holiday
Portioner: 3
Kalorier: 90kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 5 spsk Cremefraiche 8% Du kan også bruge 6%, eller 18%, hvis du foretrækker.
  • 1/2 tsk Salt Tilføj mere hvis du ikke syns den smager af nok.
  • 1-2 tsk Kethup
  • 1/2 - 1 fed Hvidløg Presset af hvidløgspresser
  • 1 lille Skalotteløg Presset af hvidløgspresser. Alternativt kan du bruge 1 tsk løgpulver.
  • 1/2 tsk Paprika
  • 1/2 tsk Chiliflager Valgfrit

Sådan gør du

  • Bland cremefraiche og ketchup sammen først, så det bliver godt blandet.
  • Pres hvidløg og skalotteløg igennem en hvidløgspresser, og tilføj til forrige ingredienser.
  • Smag til med salt og eventuelt lidt peber.
  • Hvis du godt kan lide din Holiday dip spicy tilføjer du her chiliflagerne. Smag til, og tilsæt langsomt.

Noter

Vær opmærksom på at dip får mere smag når de trækker. Så hvis du ikke syns din dip har helt nok smag kan det være fordi den skal trække nogle minutter først. Samtidig betyder det også du skal passe på med at tilføje flere ingredienser. Særligt hvidløg og skalotteløg. Den smag bliver mere kraftig over tid.
Du kan lade din Holiday dip stå i køleskabet i et par dage. Opbevar den i en lufttæt boks, så den ikke bliver tør. Dog skal du være opmærksom på at smagen af løg kan blive for kraftig efter at have trukket flere dage.