Mac And Cheese Opskrift
Mac and Cheese, er kort for Macaroni and Cheese, og er en rigtig amerikansk klassiker. Her finder du en traditionel cremet opskrift på retten, som man ser på TV.
Forb. tid30 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid1 t
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Tags: mac and cheese, macaroni, ost, pasta
Portioner: 6 personer
Kalorier: 500kcal
Forfatter: Gustav Hassert
- 1 liter Mælk
- 50 g Smør
- 4 tsk Hvedemel
- 1/2 tsk Salt
- 1/2 tsk Friskkværnet peber
- 450 g Cheddar ost
- 350 g Macaroni
Macaroni and Cheese Ostesovs
Varm mælken i en gryde for sig selv.
Smelt smørret i en anden gryde.
Tilsæt hvedemel til smørret, når det er helt smeltet.
Rør mel og smør indtil en gylden tyk masse.
Tilsæt nu mælken til dit smør og hvedemel.
Rør rundt på lav varme.
Tilsæt salt, peber og 1/3 af osten, og pisk indtil du får en tyk ostemasse.
Macaroni and Cheese
Forvarm ovn på 200 grader.
Tilsæt macaroni og ostemassen til et fad.
Fordel resten af osten i fadet.
Bag i omkring 30 minutter, eller indtil flot gylden.
Lad den køle i 5-10 minutter.