Kanelkage uden kærnemælk, som gør sig godt som kaffekage eller til teen. Perfekt hvis du skal imponere dine gæster til en kop kaffe. Det er også muligt at tilføje glasur til kanelkagen.
Forb. tid10min
Tilb. tid45min
Ret: kage
Køkken: Amerikansk
Tags: æggekage, kaffekage, kanelkage, uden æg, uden kernemælk
Portioner: 8portioner
Kalorier: 348kcal
Ingredienser
75gSmør
180gFlormelis
2mediumÆg
250gHvedemel
2tskBagepulver
2tskKanel
1tskMuskatnød
200mlAlmindelig Mælk
Sådan gør du
Forvarm ovnen til almindelig ovn 180 grader eller 160 grader varmluft.
Tilføj fedtstof til en et fad. Det kan være rundt eller firkantet, det er egentlig ligemeget.
En en stor skål rører du smør og sukker luftigt. Tilføj dernæst dine æg, og pisk dem sammen løbende.
Løbende tilføjer du bagepulver, kanel, muskatnød, og mælk.
Når det hele er blandet godt sammen tilføjer du blandingen til dit fad, som er blevet godt fedet ind.
Bag kagen i 40 minutter, indtil den selv kan løsne sig fra fadet.
Bland noget sukker og kanel sammen, og drys det udover kagen, så den bliver rigtig pæn.
Fjern kagen af fadet og lad den hvile på en rist.
Video
Noter
Kagen gør sig også godt flere dage efter. Du kan sagtens lave kagen idag, og nyde den resten af ugen, eller forberede den til weekenden.