Hvis man skal have en rigtig lækker salatmayonnaise skal den være hjemmelavet. Derfor finder du den perfekte hjemmelavede salatmayonnaise opskrift lige her.
Forb. tid10min
Tilb. tid10min
Samlet tid20min
Ret: Tilbehør
Køkken: Spansk
Tags: hjemmelavet, mayo, salatmayonnaise
Portioner: 5portioner
Kalorier: 189kcal
Forfatter: Gustav Hassert
Ingredienser
2Pasteuriserede æggeblommer
1,5dlrapsolie
2tskÆbleeddike
2spskCitronsaftfriskpresset
2spskSenneppulver
Sådan gør du
Hæld æggeblommer i en skål og pisk dem med en håndmixer, mens du langsamt tilføjer rapsolie. Her er det vigtigt du tilføjer olien meget langsomt.
Når olien er pisket helt ud, tilsætter du resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber, samt om den skal have mere af dine øvrige ingredienser.
Noter
Du kan bruge denne hjemmelavede salatmayonnaise til dipping af alverdens madvarer, eller i en sandwich. Dertil behøver du jo ikke spise det hele på en gang. Den kan sagtens komme en tur i køleskabet, og bruges over en længere periode.