Go Back
+ servings
hjemmelavet salatmayonnaise opskrift
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Hjemmelavet Salatmayonnaise Opskrift

Hvis man skal have en rigtig lækker salatmayonnaise skal den være hjemmelavet. Derfor finder du den perfekte hjemmelavede salatmayonnaise opskrift lige her.
Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Spansk
Tags: hjemmelavet, mayo, salatmayonnaise
Portioner: 5 portioner
Kalorier: 189kcal
Forfatter: Gustav Hassert

Ingredienser

  • 2 Pasteuriserede æggeblommer
  • 1,5 dl rapsolie
  • 2 tsk Æbleeddike
  • 2 spsk Citronsaft friskpresset
  • 2 spsk Senneppulver

Sådan gør du

  • Hæld æggeblommer i en skål og pisk dem med en håndmixer, mens du langsamt tilføjer rapsolie. Her er det vigtigt du tilføjer olien meget langsomt.
  • Når olien er pisket helt ud, tilsætter du resten af ingredienserne.
  • Smag til med salt og peber, samt om den skal have mere af dine øvrige ingredienser.

Noter

Du kan bruge denne hjemmelavede salatmayonnaise til dipping af alverdens madvarer, eller i en sandwich. Dertil behøver du jo ikke spise det hele på en gang. Den kan sagtens komme en tur i køleskabet, og bruges over en længere periode.