Citron Smørcreme Til Muffins
Frisk citron smørcreme som passer perfekt til cupcakes, muffins og andre kager.
Forb. tid5 min
Tilb. tid5 min
Samlet tid10 min
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Tags: citron, frosting, icing, smørcreme
Portioner: 10 muffins
Kalorier: 98kcal
Forfatter: Gustav Hassert
- 230 g Blødt smør
- 2 spsk Fløde 38%
- 540 g Flormelis
- 3 spsk Citronsaft
- 2 tsk Citronskal
Tilføj smør til stor skål, og pisk det indtil cremet. 2 min.
Tilføj flormelis, citronskal, saft, og fløde mens din håndmixer kører langsomt.
Øg hastigheden på din handmixer til max, og pisk i 3 minutter.
Så er den færdig. Du kan smage til med en smule salt.
Hvis du mangler noget at bruge din citron smørcreme til kan jeg varmt anbefale vores citronmuffins med marcipan. Så bliver det ikke bedre!